Yeni alınan bilgisayara HDD ve SSD ekleme nasıl yapılır?

mansurunlubas

Hectopat
Daha fazla  
Yeni bir bilgisayar aldım ve 2 yıl garantisi var kasanın içini açtığım zaman garantisi sona eriyor ben HDD ve SSD eklemek istiyorum nasıl yapabilirim?

Lenovo'nun hazır kasası direk kasanın garantisi var aldığım kişi de bize öyle dedi herhangi bir dönüştürücü var mıdır?

Eğer ana kart a varsa 2. Bir ssd yeri oluyor, ekran kartının altında. Ekran kartını söküp ssd yi takman lazım. Hdd yi bilmiyorum nasıl takılıyor. :d

Yeni bir bilgisayar aldım ve 2 yıl garantisi var kasanın içini açtığım zaman garantisi sona eriyor ben HDD ve SSD eklemek istiyorum nasıl yapabilirim?

Cihazınız laptop mu masaüstü mü? Eğer masaüstüyse parçaların tek tek garantisi vardır yüksek ihtimalle. Laptop ise içini açmayın markanın servisine aldığınız SSD ile gidin (tabii ekstradan slot varsa)

Eğer anakart a varsa 2. bir SSD yeri oluyor, ekran kartının altında. Ekran kartını söküp SSD'yi takman lazım. HDD'yi bilmiyorum nasıl takılıyor. :d

Takmada bir sıkıntı yok yaparım orasını fakat garantisi var.

Masaüstü fakat üstte dediğim gibi bir durum var.

Lenovo'nun hazır kasası direk kasanın garantisi var aldığım kişi de bize öyle dedi herhangi bir dönüştürücü var mıdır?

Hocam 2.5 SATA taşınabilir disk dönüştürücüleri var USB ile kullanabilirsin. (okuma yazma hızları düşüş yaşayabilir)

Takmada bir sıkıntı yok yaparım orasını fakat garantisi var.

Masaüstü fakat üstte dediğim gibi bir durum var.
Benim için çok zor olmuştu ekran kartını sökmesi ssd yi takması filan. benim kasa yandan tırnakla açılıyor. Eğer vidalı ise garantisi olabilir, en iyisi aldığın yere götürmek yada önceden bir sor aldığın yere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…