R Redburne Ziyaretçi 21 Mart 2020 #11 Neden böyle bir konu açarsın ki? Kim ne ihtiyacı varsa onu indirir.
SerdarAksu CanYamanOyunda Decipat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 746 Çözümler 2 21 Mart 2020 #12 Silinen üye dedi: Neden böyle bir konu açarsın ki? Kim ne ihtiyacı varsa onu indirir. Genişletmek için tıkla... Kardeşim technopat sosyalde herkes istediği konuyu açar ve cevapları bekler buna herhangi bir şekilde karışma yetkin yok gayette normal bir konu açtım.
Silinen üye dedi: Neden böyle bir konu açarsın ki? Kim ne ihtiyacı varsa onu indirir. Genişletmek için tıkla... Kardeşim technopat sosyalde herkes istediği konuyu açar ve cevapları bekler buna herhangi bir şekilde karışma yetkin yok gayette normal bir konu açtım.
R Redburne Ziyaretçi 21 Mart 2020 #13 Sana kimse ''konu açamazsın'' demedi, karışan da olmadı. Açtığın konunun mantıksız olduğunu kendi fikrimce belirttim.
Sana kimse ''konu açamazsın'' demedi, karışan da olmadı. Açtığın konunun mantıksız olduğunu kendi fikrimce belirttim.
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 21 Mart 2020 #14 7-Zip WinRAR Redist paketleri .NET Framework paketleri DirectX Google Chrome VLC Media Player K-Lite Codec Pack Ofis uygulamaları İyi bir güvenlik yazılımı
7-Zip WinRAR Redist paketleri .NET Framework paketleri DirectX Google Chrome VLC Media Player K-Lite Codec Pack Ofis uygulamaları İyi bir güvenlik yazılımı
N NobodyAnymore Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 2.105 Makaleler 1 Çözümler 4 21 Mart 2020 #15 Kesinlikle olması gereken programlar bunlar dostum.Eki Görüntüle 518152Eki Görüntüle 518153
SerdarAksu CanYamanOyunda Decipat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 746 Çözümler 2 21 Mart 2020 #16 Silinen üye dedi: Sana kimse "konu açamazsın" demedi, karışan da olmadı. Açtığın konunun mantıksız olduğunu kendi fikrimce belirttim. Genişletmek için tıkla... Bende sana fikrinin yanlış olduğunu düşündüğümü söyledim hadi artık konu kapansın.
Silinen üye dedi: Sana kimse "konu açamazsın" demedi, karışan da olmadı. Açtığın konunun mantıksız olduğunu kendi fikrimce belirttim. Genişletmek için tıkla... Bende sana fikrinin yanlış olduğunu düşündüğümü söyledim hadi artık konu kapansın.