Merhaba dostlarım yeni aldığım bilgisayar için neleri kontrol etmeliyim biraz heyecanlı olduğumdan daha önce yapacağım dediğim şeylerin yarısı yaptım diğer yarısını unuttum. Siz olsanız neleri kontrol edersiniz?
Kontrol ettiklerim: Tuş takımı, ekranda beyaz ışık patlaması, Wi-Fi, Bluetooth daha nelerii kontrol etmeliyim?
Bence donanımlarla bağlandığında sorun çıkartıyor mu onu kontrol et.Kulaklık,mouse,HDMI ile televizyona bağlama felan.Bu arada hayırlı olsun,güle güle kullan.
Merhaba dostlarım yeni aldığım bilgisayar için neleri kontrol etmeliyim biraz heyecanlı olduğumdan daha önce yapacağım dediğim şeylerin yarısı yaptım diğer yarısını unuttum. Siz olsanız neleri kontrol edersiniz?
Kontrol ettiklerim: Tuş takımı, ekranda beyaz ışık patlaması, Wi-Fi, Bluetooth daha nelerii kontrol etmeliyim?
Ekranı kontrol et. En ufak bir ışık süzmesi,siyah nokta,ölü piksel olmaması gerek. Oyun oyna bilgisayarı bir güzel zorla. Yoğun bir takılma veya çok düşük FPS almazsan problem yoktur. Sıcaklıklarada iyi bak. Bilgisayarı zorlarken sıcaklıklara bak en fazla 90 derece olmalı.