Çözüldü Yeni alınan bilgisayarda Windows 10 şifre istiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Vetronly

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
RAM
HYPERX 32 GB
Ekran kartı
Nvidia Geforce 9800
Selam, Windows 10 işletim sistemli bir bilgisayar almıştım ama daha yeni açtım ve benden şifre istiyor, şifreyi bilmiyorum ne yapmalıyım?

Not: İnternetteki yöntemler çalışmıyor yani Shift+yeniden başlat seçeneğinden sonra sorun gider kısmından CMD ekranına ulaşamıyorum.

2. El miydi? Bir bilgisayarcıyamı verdiniz? Kendi kendine şifre koymaz. Aldığın yer ile konuş.

Başka bir bilgisayar varsa Windows 10 USB hazırla ve format at. Ya da aldığın yer ile görüş. Görüşemiyorsan format attır.

Başka bir bilgisayar varsa Windows 10 USB hazırla ve format at. Ya da aldığın yer ile görüş. Görüşemiyorsan format attır.

2. El miydi? Bir bilgisayarcıyamı verdiniz? Kendi kendine şifre koymaz. Aldığın yer ile konuş.

PC toplama olduğundan şaşırdım, şimdi sıfırladım galiba düzeldi sanırım.

PC toplama olduğundan şaşırdım, şimdi sıfırladım galiba düzeldi sanırım.
Merhaba. Şu an herhangi bir sorun yaşamadığınızdan emin misiniz? Yani bilgisayarınızı sıfırladıktan sonra sorununuz çözüldü mü?

Temiz çözüm: Format.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…