Yeni alınan Casper Nirvana C550 BIOS'a atıyor

Sude.hlc70

Zeptopat
SSD veya HDD modeli
1t
Sanırım kurulum yapmam gerekiyor nasıl yapacağımı bilmiyorum video kaynaklarındanda baktım işe yaramadı ya da ben yapamadım bilgisi olanlar yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım kurulum yapmam gerekiyor nasıl yapacağımı bilmiyorum video kaynaklarındanda baktım işe yaramadı ya da ben yapamadım bilgisi olanlar yazabilir mi?

FreeDOS gelmiştir Windows kurucan USB bellek ile onun içinde farklı bir bilgisayar lazım yapamazsan bilgisayarcıya gotur 400 500 TL arası yapar.

400 500 tl vermene gerek yok youtubeden yardım alarak yapabilirsin

Format USB'si lazım işletim sistemi yok.

FreeDOS olduğu için normaldir. Bu video ile Windows kurun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

FreeDOS gelmiştir Windows kurucan USB bellek ile onun içinde farklı bir bilgisayar lazım yapamazsan bilgisayarcıya gotur 400 500 TL arası yapar.
Anladım Bilgisayarım var kurabilirim sanırım birde laptopun yanında bir USB bellek geldi bunu kullanabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…