Yeni alınan Delux M800 Pro Mouse arada takılıyor

Ar0x

Hectopat
Makaleler
5
Daha fazla  
Merhabalar, yakın zamanda Delux M800 Pro mouse modelini connectgame üzerinden satın aldım ve geldi. İlk açtığımda da fark etmiştim. Fakat çok umursamamıştım. Şuan daha da fazlalaştı. İmleç arada takıla takıla ilerliyor. Ne yapabilirim?
Yazılımsal mı donanımsal mı?
Ben videoda mouse'u normal olarak hareket ettiriyorum:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Merhaba, yakın zamanda Delux M800 Pro mouse modelini connectgame üzerinden satın aldım ve geldi. İlk açtığımda da fark etmiştim. Fakat çok umursamamıştım. Şu an daha fazlalaştı. İmleç arada takıla takıla ilerliyor. Ne yapabilirim?
Ben videoda fareyi normal olarak hareket ettiriyorum:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Donanımsal bir sorun değil. Yazılımı silip tekrar yükleyin. Bu arada mouse un skatezlerini kontrol edin. Kaymış olabilir.
Bir de mouse pad temizlemeniz lazım.

Donanımsal bir sorun değil. Yazılımı silip tekrar yükleyin. Bu arada mouse un skatezlerini kontrol edin. Kaymış olabilir.
Bir de mouse pad temizlemeniz lazım.

Mouse pad kirlenmiş/soyulmuş/çok renkli ise olabilir.

Merhaba, yakın zamanda Delux M800 Pro mouse modelini connectgame üzerinden satın aldım ve geldi. İlk açtığımda da fark etmiştim. Fakat çok umursamamıştım. Şu an daha da fazlalaştı. İmleç arada takıla takıla ilerliyor. Ne yapabilirim?
Ben videoda fareyi normal olarak hareket ettiriyorum:

Kusura bakmayın konuyla alakasız ama görev çubuğundaki saydamlığı nasıl yaptınız acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı