A Avsan cncn Femtopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #1 Yeni aldığım harddiskte bad sector çıktı. Ne yapılması gereklidir garantisi mevcut. Sorun düzelebilir mi? Garantiye gönderilmeli mi?
Yeni aldığım harddiskte bad sector çıktı. Ne yapılması gereklidir garantisi mevcut. Sorun düzelebilir mi? Garantiye gönderilmeli mi?
Alte Mariner Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 1.312 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #2 Online alışveriş yaptıysan 14 gün içinde koşulsuz iade edebilirsin.
M3GTR Kilopat Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 237 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #3 Yeni aldıysan direkt gönder bence hiç uğraşma.
2 213639 Kilopat Katılım 31 Mayıs 2018 Mesajlar 702 Çözümler 6 13 Aralık 2020 #4 İlk önce iade etmeyi deneyin. Eğer kabul etmezlerse garantiye gönderin.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 13 Aralık 2020 #5 Refurbished ürün satan yerden almışsınız. İade edin.
A Avsan cncn Femtopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #6 Alte Mariner dedi: Online alışveriş yaptıysan 14 gün içinde koşulsuz iade edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Online aldım ve 14 günü geçti. M3GTR dedi: Yeni aldıysan direkt gönder bence hiç uğraşma. Genişletmek için tıkla... 14 gün geçti iade kabul ederler mi?
Alte Mariner dedi: Online alışveriş yaptıysan 14 gün içinde koşulsuz iade edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Online aldım ve 14 günü geçti. M3GTR dedi: Yeni aldıysan direkt gönder bence hiç uğraşma. Genişletmek için tıkla... 14 gün geçti iade kabul ederler mi?
2 213639 Kilopat Katılım 31 Mayıs 2018 Mesajlar 702 Çözümler 6 13 Aralık 2020 #7 Avsan cncn dedi: Online aldım ve 14 günü geçti. 14 gün geçti iade kabul ederler mi? Genişletmek için tıkla... Kabul etmeyebilirler ama yine de şansınızı deneyin. Ama diski bu halde kullanmanızı önermem. En azından garantiye gönderin.
Avsan cncn dedi: Online aldım ve 14 günü geçti. 14 gün geçti iade kabul ederler mi? Genişletmek için tıkla... Kabul etmeyebilirler ama yine de şansınızı deneyin. Ama diski bu halde kullanmanızı önermem. En azından garantiye gönderin.
Alte Mariner Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 1.312 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #8 Avsan cncn dedi: Online aldım ve 14 günü geçti. 14 gün geçti iade kabul ederler mi? Genişletmek için tıkla... Zannetmiyorum, yine de müşteri hizmetlerine sorun. Büyük ihtimalle garantiye yönlendireceklerdir.
Avsan cncn dedi: Online aldım ve 14 günü geçti. 14 gün geçti iade kabul ederler mi? Genişletmek için tıkla... Zannetmiyorum, yine de müşteri hizmetlerine sorun. Büyük ihtimalle garantiye yönlendireceklerdir.
A Avsan cncn Femtopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #9 Alte Mariner dedi: Zannetmiyorum, yine de müşteri hizmetlerine sorun. Büyük ihtimalle garantiye yönlendireceklerdir. Genişletmek için tıkla... Alte Mariner dedi: Zannetmiyorum, yine de müşteri hizmetlerine sorun. Büyük ihtimalle garantiye yönlendireceklerdir. Genişletmek için tıkla... WD harddisk garanti olarak nereye gondermeliyim? 213639 dedi: Kabul etmeyebilirler ama yine de şansınızı deneyin. Ama diski bu halde kullanmanızı önermem. En azından garantiye gönderin. Genişletmek için tıkla... Garanti süreci nasıl geçer? Nereye gondermeliyim garantiye? Diskin markası WD.
Alte Mariner dedi: Zannetmiyorum, yine de müşteri hizmetlerine sorun. Büyük ihtimalle garantiye yönlendireceklerdir. Genişletmek için tıkla... Alte Mariner dedi: Zannetmiyorum, yine de müşteri hizmetlerine sorun. Büyük ihtimalle garantiye yönlendireceklerdir. Genişletmek için tıkla... WD harddisk garanti olarak nereye gondermeliyim? 213639 dedi: Kabul etmeyebilirler ama yine de şansınızı deneyin. Ama diski bu halde kullanmanızı önermem. En azından garantiye gönderin. Genişletmek için tıkla... Garanti süreci nasıl geçer? Nereye gondermeliyim garantiye? Diskin markası WD.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #10 Hangi programdan yüzey taraması yaptınız? HDD Sentinel ile diskin sağlık durumunu paylaşınız. Avsan cncn dedi: Nereye gondermeliyim garantiye? Diskin markası WD. Genişletmek için tıkla... Nereden aldıysanız oraya göndermenizi tavsiye ederim. Kabul etmezlerse WD'ye gönderiniz.
Hangi programdan yüzey taraması yaptınız? HDD Sentinel ile diskin sağlık durumunu paylaşınız. Avsan cncn dedi: Nereye gondermeliyim garantiye? Diskin markası WD. Genişletmek için tıkla... Nereden aldıysanız oraya göndermenizi tavsiye ederim. Kabul etmezlerse WD'ye gönderiniz.