Talfa Decapat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #11 Kranovar dedi: Teşekkürler yanıtlarınız için. @Rahasa @Talfa Amd Software Editions'ta böyle bi sıkıntı var Nvdia'nın yazılımı kurudum ama bu kaldı. Eki Görüntüle 2265762 Genişletmek için tıkla... Yardımcı olduysak ne mutlu. Yalnız cihazınızdaki RAM düşük gibi. Yükseltilebilecek ise uyumlu bir ram daha alıp 16 GB yapmanızı öneririm.
Kranovar dedi: Teşekkürler yanıtlarınız için. @Rahasa @Talfa Amd Software Editions'ta böyle bi sıkıntı var Nvdia'nın yazılımı kurudum ama bu kaldı. Eki Görüntüle 2265762 Genişletmek için tıkla... Yardımcı olduysak ne mutlu. Yalnız cihazınızdaki RAM düşük gibi. Yükseltilebilecek ise uyumlu bir ram daha alıp 16 GB yapmanızı öneririm.
K Kranovar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2018 Mesajlar 1.710 Çözümler 1 Yer Antartika 27 Temmuz 2024 #12 Talfa dedi: Yardımcı olduysak ne mutlu. Yalnız cihazınızdaki RAM düşük gibi. Yükseltilebilecek ise uyumlu bir ram daha alıp 16 GB yapmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... 8Gb'lığı fiyatı uygun diye aldım hemen ekleme yapacağım yetmez haklısınız.
Talfa dedi: Yardımcı olduysak ne mutlu. Yalnız cihazınızdaki RAM düşük gibi. Yükseltilebilecek ise uyumlu bir ram daha alıp 16 GB yapmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... 8Gb'lığı fiyatı uygun diye aldım hemen ekleme yapacağım yetmez haklısınız.
Talfa Decapat Katılım 17 Nisan 2023 Mesajlar 110 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #13 Kranovar dedi: 8Gb'lığı fiyatı uygun diye aldım hemen ekleme yapacağım yetmez haklısınız. Genişletmek için tıkla... Haklısınız ekstra 1K olcak parçayı 2K gibi fiyatlandırıyorlar.
Kranovar dedi: 8Gb'lığı fiyatı uygun diye aldım hemen ekleme yapacağım yetmez haklısınız. Genişletmek için tıkla... Haklısınız ekstra 1K olcak parçayı 2K gibi fiyatlandırıyorlar.