Yeni alınan F310 analogda boşluk var

1907d

Picopat
Daha fazla  
Neredeyse 3 gündür kullanıyorum 1 2 saat FIFA oynayıp bıraktım ve sol analogda boşluk olduğunu fark ettim ileride bir sorun yaratır mı yoksa iade mi etmeliyim (iade ederken kutusunun yapısı nedeniyle yırtıldı.)

Neredeyse 3 gündür kullanıyorum 1 2 saat FIFA oynayıp bıraktım ve sol analogda boşluk olduğunu fark ettim ileride bir sorun yaratır mı yoksa iade mi etmeliyim (iade ederken kutusunun yapısı nedeniyle yırtıldı.)

Ben F710 kullanıyorum benimkindede hafif boşluk var ama 1 sene falan oldu bir sıkıntı çıkmadı şu anlık ama F710 alsanız daha sağlıklı olur.

Konuya çözüm getirecek nitelikte bir cevap olmayacak ama bir kaç kere oyun kolu satın almış birisi olarak söylüyorum, imkanınız varsa bilgisayarda bu tarz oyunları oynamak için Xbox kolu tercih edin.

Ben 9. Nesil almadan önce türlü uğraşlar gösterdim ama şu an sadece bağlantı tuşuna basıp oyuna giriyorum. (Keşke diğer kollara ayrı ayrı para vermek yerine tek seferde bunu alsaydım, aynı hesaba denk gelirdi)

Bu arada bahsettiğiniz boşluk normal, çoğu kolda zaten yön verirken vs kayıplar mevcut ve boşluk var.

Şu an bende aynı şekilde hiçbir ayar yapmadan oynayabiliyorum Xbox kolu olarak algıladığı için.

F710 almayı düşündüm fakat F310'dan iki kat daha pahalıydı ve bağlantı sorunları varmış sanırsam.

İlk aldığımda kolun Dungle'ı PC'ye direkt olarak taktım. O zaman bağlantı koptu sonradan internetten araştırdım kutunun içinden çıkan uzatıcıyla takılınca düzgün çalışıyormuş. Uzun süredir de onunla kullanıyorum memnunum. Bütçeniz yeterse F710 alın.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk aldığımda kolun dangılını PC'ye direkt olarak taktım o zaman bağlantı koptu sonradan internetten araştırdım kutunun içinden çıkan uzatıcıyla takılınca düzgün çalışıyormuş uzun süredirde onunla kullanıyorum memnunum bütçeniz yeterse F710 alın.

Çok az bir ölü bölgesi var diye biliyorum kullanmıştım bütçe yeterse o daha mantıklı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı