Murat Kocabay Hectopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 13 28 Haziran 2019 #1 Arkadaşlar yeni aldığım farenin orta tekerleğini döndürünce çalışmıyor, sayfanın aşağı inmesi gerek normalde biliyorsunuz ama çalışmıyor hiçbir şekilde. Yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar yeni aldığım farenin orta tekerleğini döndürünce çalışmıyor, sayfanın aşağı inmesi gerek normalde biliyorsunuz ama çalışmıyor hiçbir şekilde. Yardımlarınızı bekliyorum.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Haziran 2019 #2 Aldiginiz yere gidip anlatin derdinizi. Buyuk ihtimalle yeni bir mouse verirler.
Murat Kocabay Hectopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 13 28 Haziran 2019 #3 efedesu dedi: Aldiginiz yere gidip anlatin derdinizi. Buyuk ihtimalle yeni bir mouse verirler. Genişletmek için tıkla... Başka bir yolu yok mu ? ben kendim halledemez miyim?
efedesu dedi: Aldiginiz yere gidip anlatin derdinizi. Buyuk ihtimalle yeni bir mouse verirler. Genişletmek için tıkla... Başka bir yolu yok mu ? ben kendim halledemez miyim?
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Haziran 2019 #4 Murat Kocabay dedi: Başka bir yolu yok mu ? ben kendim halledemez miyim? Genişletmek için tıkla... Imkansiza yakin. Mouseun icini acmaniz gerekiyor. Belki bir iki vurursaniz duzelir ama denememeniz onerilir.
Murat Kocabay dedi: Başka bir yolu yok mu ? ben kendim halledemez miyim? Genişletmek için tıkla... Imkansiza yakin. Mouseun icini acmaniz gerekiyor. Belki bir iki vurursaniz duzelir ama denememeniz onerilir.
Murat Kocabay Hectopat Katılım 2 Mart 2019 Mesajlar 13 28 Haziran 2019 #5 efedesu dedi: Imkansiza yakin. Mouseun icini acmaniz gerekiyor. Belki bir iki vurursaniz duzelir ama denememeniz onerilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler öneriniz için. Konu kapatılabilir.
efedesu dedi: Imkansiza yakin. Mouseun icini acmaniz gerekiyor. Belki bir iki vurursaniz duzelir ama denememeniz onerilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler öneriniz için. Konu kapatılabilir.
redcenter Kilopat Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 680 Makaleler 1 Çözümler 6 28 Haziran 2019 #6 Fare ayarlarında tekerlek hassasiyetlerini ayarlayın, olmazsa aldığınız yere başvurun.