Yeni alınan flash bellekte Rufus hatası

Format atmak için yeni bir flash bellek aldım. 2 farklı ISO dosyasından da Boot etmeye çalıştım ama explorer.exe bu aygıtı kullanıyor dedi.(Explorer.exe kapalı.) Ne yapmalıyım? Eski flash belleklerimde başka programlar denedim. 2 farklı ISO indirdim. Yeni flash aldım ama hala Boot yapamıyorum. 2 haftadır bilgisayarımı kullanamıyorum. Sorun ne olabilir? Bilgisayarım eski, internet hızım yavaş. Yeni bilgisayarımdanda deneyemem çünkü işletim sistemi yok. Windows 10 yüklemeye çalışıyorum. En son umut Linux Ubuntu kuracağım ve yeni bilgisayarımdan deneyeceğim. Windows 10 Media Creation Tool'dan mı Boot etmeliyim? ISO dosyasını Windows Media Creation Tool'dan indirmeye çalıştığımda çok uzun sürmüştü ve en sonunda hata vermişti. Sorun ISO dosyalarında veya bilgisayarımda muhtemelen. Fikirlerinizi belirtebilirsiniz.

Boot etmeye çalışırken explorer.exe hatası nasıl veriyor anlamadım. Doğru diski Boot ettiğinize emin misiniz?

Sorunum bootable USB oluşturamamak, Windows 10 Media Creation Tool ile USB'ye yazdıramıyorum "bu aracı çalıştırırken bir sorun oluştu" diyor. Rufus ile yazdırmaya çalıştığım da ISO yansıması ayrıştırma hatası veya explorer.exe kullanılıyor hatası alıyorum. Rufus'ta 2 farklı ISO'dan denedim ama yine hata verdi. Başka programlara yöneldim wintobootic ile denedim o da hata verdi. Yani yapacak birşeyim kalmadı, ISO dosyası hatalı veya USB ölüdür yazıyor internette. Bunun için yeni USB aldım (16 GB). 2 farklı ISO denedim olmadı. Ne yapabilirim?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı