Yeni alınan Galaxy M34'te olan sorunlar normal midir?

817292

Yoctopat
Selamlar hocalarım.
Geçen hafta bugün Samsung Galaxy M34 cihazı elime ulaştı. (Hepsiburada üzerinden sipariş verdim 8.700TL'ye) telefon ile alâkalı birkaç şey söylemek istiyorum.

- Telefonun ekranını beyaz moda aldığımda ekranda hafif kırık beyazlıklar var, tam beyaz değil yani.

- Telefonun şarjı süper AMOLED olduğundan dolayı erken bitiyor. (%80'te sınırlandırıyorum ve 1 günü çıkarıyor)

- X uygulamasında bazı videoları izlerken ekranda mor / pembe göz kırpması meydana geliyor.

Bu tip sorunlar var M34 cihazımda, sizde de sorunlar var ise buraya yazabilir misiniz?

İyi sosyaller dilerim hocalarım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Daha önce M34 hakkında böyle bir video görmüştüm genel bir kronik sorun olabilir.

Samsung alt segment telefonları sıkıntılı ama yine de bir araştırmak lazım başınıza gelen sorunlar normal değil gibi.

Hayır normal değil.
Super AMOLED ekranlar daha tasarruflu bir panel, yani daha yavaş bitmesi gerekir normalde, parlaklıkları yüksek olduğu için çok açarsanız çok gidebilir evet, 120 hz olduğu için 60'ta kullanıp deneyin, yeni aldığınızda batarya özellikleri öğrenildiği için bir süre sonra daha optimize oluyor.
Kırık beyazların fotoğrafını atabilir misiniz? Eğer ekran koruyucu kullanıyorsanız ondan kaynaklı olabilir, göz rahatlığı kalkanı açıksa kapatın.
Telefonu satan satıcıyı yazar mısınız?
Sadece X'te sorun oluyorsa sorun X'te muhtemelen güncelleme ile çözülebilir.

Hocam belirtmeyi unutmuşum, Kusuruma bakmayın lütfen. X'e chrome tarayıcıdan giriyorum ve öyle bir hata veriyor.

Göz rahatlığı kalkanı kapalı,
Kırık beyazlığı atsam normal ss atmış gibi olurum,
Telefonu uygulama üzerinden satıcısı hepsiburadadan aldım.
Telefonumu en son 20 saat önce şarjdan çıkardım %80'de iken, şimdi %30 kalmış.

Başka sorunuz var ise yanıtlarım.

Fotoğraf başka telefondan çekip atabilirsiniz.
Tarayıcı kaynaklı olabilir hata uygulamadan deneyin.
Bu sorunlar hiç normal değil, iade etmenizi öneririm uğraşmayın bence.

Fotoğraf başka telefondan çekip atabilirsiniz.
Tarayıcı kaynaklı olabilir hata uygulamadan deneyin.
Bu sorunlar hiç normal değil, iade etmenizi öneririm uğraşmayın bence.
Hocam müşteri hizmetleri ile görüştüm, Ekranın hafif kırık Beyaz olmasının sebebi süper AMOLED teknolojisi olduğu için beyazların tam beyaz gösterilmediğinden dolayı böyle bir durumun olduğunu söylediler. X uygulamasını indirdim, karşıma böyle bir sorun çıkmadı, yani dediğiniz gibi tarayıcı ile alâkalı bir durum.
Şarj değerleri sizce nasıl? Topluluk üyeleri şöyle diyor;
Telefonun pili belli bir süre kullanımınıza bağlı değerleri ölçer ve ona göre cihazı + pili optimize eder. Bununla beraber telefona farklı açılardan baktığımda beyazların daha beyaz olduğunu görmekteyim, koruyucu cam taktırmadan da böyle idi, yorumlarınızı bekliyorum.

Super AMOLED ekranlarda öyle bir sorun yok, size hangi müşteri hizmeti söyledi bunu? Şarj değerleri sonradan düzelebilir ancak ben yine de iade ederdim ekranda sorunlarınız var çünkü.

Super AMOLED ekranlarda öyle bir sorun yok, size hangi müşteri hizmeti söyledi bunu? Şarj değerleri sonradan düzelebilir ancak ben yine de iade ederdim ekranda sorunlarınız var çünkü.
Anladım hocam, Ekranın fotoğrafını başka bir telefondan atıp, buraya yazıyorum. Samsung müşteri hizmetleri kendisi söyledi.

Anladım hocam, ekranın fotoğrafını başka bir telefondan atıp, buraya yazıyorum. Samsung müşteri hizmetleri kendisi söyledi.

Samsung'un müşteri hizmetlerini anlamıyorum zaten, sanırım sadece müşteri hizmeti kiralamışlar ve sorunlara sabit çözümler sunuyorlar.
Daha geçen konusu açıldı A9+ tablette DeX görüntüsü yayınlanabilir mi diye, yayınlanmıyor orası kesin ancak Samsung müşteri hizmeti yayınlanır gibi saçma sapan şeyler söylüyorlar.
Kendim AMOLED ekranlı Samsung telefon kullanıyorum böyle bir sorun yok ve olmaması gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…