brouser_prof Decapat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 371 8 Ağustos 2024 #1 Dün gitar aldım. Dün ve bugün bayağı egzersiz yaptım 4 5 saat civarı. Akortu bozulmuştu. Akortu yaparken çıt çıt sesler geldi. Daha demin baktığımda alt köprü havaya kalkmıştı. Ne yapmam lazım? Gitarı daha dün aldım.
Dün gitar aldım. Dün ve bugün bayağı egzersiz yaptım 4 5 saat civarı. Akortu bozulmuştu. Akortu yaparken çıt çıt sesler geldi. Daha demin baktığımda alt köprü havaya kalkmıştı. Ne yapmam lazım? Gitarı daha dün aldım.
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.384 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 8 Ağustos 2024 #2 Ruhuna el fatiha... Satın aldığınız yere götürün. Değişim / iade talep edin. Ayıplı mal.
A Aqely Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ağustos 2024 #3 Gidip söyleyin aldığınız yere üstünde vidaları olmaması garip.
brouser_prof Decapat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 371 8 Ağustos 2024 #4 Single_factor dedi: Ruhuna el fatiha... Satın aldığınız yere götürün. Değişim / iade talep edin. Ayıplı mal. Genişletmek için tıkla... Dün aldım ya. Akortu ayarlarken ses gelmeye başladı. Baktım ki böyle
Single_factor dedi: Ruhuna el fatiha... Satın aldığınız yere götürün. Değişim / iade talep edin. Ayıplı mal. Genişletmek için tıkla... Dün aldım ya. Akortu ayarlarken ses gelmeye başladı. Baktım ki böyle
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.384 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 8 Ağustos 2024 #5 Aqely dedi: Gidip söyleyin aldığınız yere üstünde vidaları olmaması garip. Genişletmek için tıkla... Klasik gitarda vida olmaz. Zaten kafası karışık birine yardımcı olmak değil yaptığınız.
Aqely dedi: Gidip söyleyin aldığınız yere üstünde vidaları olmaması garip. Genişletmek için tıkla... Klasik gitarda vida olmaz. Zaten kafası karışık birine yardımcı olmak değil yaptığınız.
brouser_prof Decapat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 371 8 Ağustos 2024 #6 Single_factor dedi: Klasik gitarda vida olmaz. Zaten kafası karışık birine yardımcı olmak değil yaptığınız. Genişletmek için tıkla... Evet vida olmaz. Ne yapmam lazım? Teli fazla sıkmadım. Fazla sıksam büyük ihtimal tel kopar. Bence yani.
Single_factor dedi: Klasik gitarda vida olmaz. Zaten kafası karışık birine yardımcı olmak değil yaptığınız. Genişletmek için tıkla... Evet vida olmaz. Ne yapmam lazım? Teli fazla sıkmadım. Fazla sıksam büyük ihtimal tel kopar. Bence yani.
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.384 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 8 Ağustos 2024 #7 brouser_prof dedi: Evet vida olmaz. Ne yapmam lazım? Teli fazla sıkmadım. Fazla sıksam büyük ihtimal tel kopar. Bence yani. Genişletmek için tıkla... Yukarıda söyledim. Yapacağınız bir şey yok. Ayıplı ürün. İade edeceksiniz.
brouser_prof dedi: Evet vida olmaz. Ne yapmam lazım? Teli fazla sıkmadım. Fazla sıksam büyük ihtimal tel kopar. Bence yani. Genişletmek için tıkla... Yukarıda söyledim. Yapacağınız bir şey yok. Ayıplı ürün. İade edeceksiniz.
A Aqely Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.380 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ağustos 2024 #8 Single_factor dedi: Klasik gitarda vida olmaz. Zaten kafası karışık birine yardımcı olmak değil yaptığınız. Genişletmek için tıkla... Evet şimdi gördüm siyah olunca direkt elektro gitar sandım.
Single_factor dedi: Klasik gitarda vida olmaz. Zaten kafası karışık birine yardımcı olmak değil yaptığınız. Genişletmek için tıkla... Evet şimdi gördüm siyah olunca direkt elektro gitar sandım.