Yeni alınan hard diskte kurulum nasıl yapılır?

Alperİrfanoglu

Hectopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
WD 2TB Blue 256MB 7200rpm 3.5" SATA 3.0 Harddisk
İtopya'dan WD Blue 2TB hard disk aldım.
Fakat sıfır bir harddiskle daha önce hiç uğraşmamıştım. Herhangi bir kurulum yapmam gerekiyor mu biçimlendirme tarzı ve içine işletim sistemi yüklemeyi nasıl yapabilirim?
Bilgisayarımda halihazırda takılı 300GB bir hard diskim var ikisini bir kullanabilir miyim takılı olanda işletim sistemi yüklü direk taksam SATA kablosuyla bağlayıp çalışır mı?

Evet direk taksan calisir sisyem yuklu zaten ama SSD alirsan sisteme ve isletim sistemini ona kurarsan PC bayağı hizlanir oyunlarda hizli yuklenir.

Evet direk taksan calisir sisyem yuklu zaten ama SSD alirsan sisteme ve isletim sistemini ona kurarsan PC bayağı hizlanir oyunlarda hizli yuklenir.

Uzun süredir aşırı düşük hafızaya sahip sistemleydim inan bana hızdan ziyade birazcık alanım olsun yeter. O zaman dediğin gibi yeni hard diski 2 SATA portuna bağlıyorum direkt.

Uzun süredir aşırı düşük hafızaya sahip sistemleydim inan bana hızdan ziyade birazcık alanım olsun yeter. O zaman dediğin gibi yeni hard diski 2 SATA portuna bağlıyorum direkt.

Evet bağlayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…