T TRK1616 Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2024 #1 Forumun önerisiyle kulaklığı aldım. Kulaklığı alalı 2 gün oldu hafif bir dip ses var, zamanla çoğalır mı? İade etmeli miyim? Sizce önemli bir şey mi?
Forumun önerisiyle kulaklığı aldım. Kulaklığı alalı 2 gün oldu hafif bir dip ses var, zamanla çoğalır mı? İade etmeli miyim? Sizce önemli bir şey mi?
A Ahmet06han Kilopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 6.635 Makaleler 1 Çözümler 84 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd / Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 20 Mayıs 2024 #2 Rahatsiz ediyorsa iade edip bir daha alabilirsin. Degisim isteme uzun suruyor gelmesi. Artı 0 Eksi
KS KS T TRK1616 Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2024 #3 Ahmet06han dedi: Rahatsiz ediyorsa iade edip bir daha alabilirsin. Degisim isteme uzun suruyor gelmesi. Genişletmek için tıkla... Aynı modeli aynı siteden mi? Beni rahatsız etmiyor forumda bir arkadaş demişti bende dikkat ettim hafif var ama ne kadar önemli bir şey bilmiyorum. Başka ne önerebilirsiniz bu fiyat bandında hocam. Ahmet06han dedi: Rahatsiz ediyorsa iade edip bir daha alabilirsin. Degisim isteme uzun suruyor gelmesi. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Ahmet06han dedi: Rahatsiz ediyorsa iade edip bir daha alabilirsin. Degisim isteme uzun suruyor gelmesi. Genişletmek için tıkla... Aynı modeli aynı siteden mi? Beni rahatsız etmiyor forumda bir arkadaş demişti bende dikkat ettim hafif var ama ne kadar önemli bir şey bilmiyorum. Başka ne önerebilirsiniz bu fiyat bandında hocam. Ahmet06han dedi: Rahatsiz ediyorsa iade edip bir daha alabilirsin. Degisim isteme uzun suruyor gelmesi. Genişletmek için tıkla...
Darsiere Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.806 Çözümler 12 Yer Midland 20 Mayıs 2024 #4 TRK1616 dedi: Aynı modeli aynı siteden mi? Beni rahatsız etmiyor forumda bir arkadaş demişti bende dikkat ettim hafif var ama ne kadar önemli bir şey bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ses seviyesini kısaltınca geçiyor mu? Artı 0 Eksi
TRK1616 dedi: Aynı modeli aynı siteden mi? Beni rahatsız etmiyor forumda bir arkadaş demişti bende dikkat ettim hafif var ama ne kadar önemli bir şey bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ses seviyesini kısaltınca geçiyor mu?
KS KS T TRK1616 Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2024 #5 Darsiere dedi: Ses seviyesini kısaltınca geçiyor mu? Genişletmek için tıkla... Geçiyor hocam. Artı 0 Eksi
Darsiere Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.806 Çözümler 12 Yer Midland 20 Mayıs 2024 #6 TRK1616 dedi: Geçiyor hocam. Genişletmek için tıkla... Belki geçer, şunu deneseniz olabilir. Ses Efekti kısmından kulaklığın düzeyler kısmında ufak değişiklikler deneyin. Artı 0 Eksi
TRK1616 dedi: Geçiyor hocam. Genişletmek için tıkla... Belki geçer, şunu deneseniz olabilir. Ses Efekti kısmından kulaklığın düzeyler kısmında ufak değişiklikler deneyin.
KS KS T TRK1616 Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2024 #7 Darsiere dedi: Belki geçer, şunu deneseniz olabilir. Ses Efekti kısmından kulaklığın düzeyler kısmında ufak değişiklikler deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anlamazsanız onu nasıl yapacağım? Artı 0 Eksi
Darsiere dedi: Belki geçer, şunu deneseniz olabilir. Ses Efekti kısmından kulaklığın düzeyler kısmında ufak değişiklikler deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anlamazsanız onu nasıl yapacağım?
Darsiere Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.806 Çözümler 12 Yer Midland 20 Mayıs 2024 #8 Ses simgesine basıp ses efektini seçin, Kayıttan yürüt kısmına gelip kulaklıgınıza çift tıklayın. Düzeyler kısmına gelip ayarlarla düzenleme yapin Artı 0 Eksi
Ses simgesine basıp ses efektini seçin, Kayıttan yürüt kısmına gelip kulaklıgınıza çift tıklayın. Düzeyler kısmına gelip ayarlarla düzenleme yapin
KS KS T TRK1616 Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2024 #9 Darsiere dedi: Eki Görüntüle 2200535ses simgesine basıp ses efektini seçin, Eki Görüntüle 2200536 Kayıttan yürüt kısmına gelip kulaklıgınıza çift tıklayın. Eki Görüntüle 2200537 Düzeyler kısmına gelip ayarlarla düzenleme yapin. Genişletmek için tıkla... Çok sağ ol hocam. Bu fiyata başka ne alınır? Eğer düzelmezse. Artı 0 Eksi
Darsiere dedi: Eki Görüntüle 2200535ses simgesine basıp ses efektini seçin, Eki Görüntüle 2200536 Kayıttan yürüt kısmına gelip kulaklıgınıza çift tıklayın. Eki Görüntüle 2200537 Düzeyler kısmına gelip ayarlarla düzenleme yapin. Genişletmek için tıkla... Çok sağ ol hocam. Bu fiyata başka ne alınır? Eğer düzelmezse.
Darsiere Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.806 Çözümler 12 Yer Midland 20 Mayıs 2024 #10 TRK1616 dedi: Çok sağ ol hocam. Bu fiyata başka ne alınır? Eğer düzelmezse. Genişletmek için tıkla... Bütçe nedir? Kulaklığın fiyatını bilmiyorum. Artı 0 Eksi
TRK1616 dedi: Çok sağ ol hocam. Bu fiyata başka ne alınır? Eğer düzelmezse. Genişletmek için tıkla... Bütçe nedir? Kulaklığın fiyatını bilmiyorum.