Yeni alınan hazır sistem nasıl kurulur?

pregs

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, hazır sistem aldım ve nasıl kuracağım, ne yapacağım bilmiyorum. En baştan detayıyla anlatabilir misiniz size zahmet ve Windows nasıl kuracağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben de hazır sistem almıştım fişi taktığım gibi Windows 10 deneme sürümü ile açıldı ekran kartın NVIDIA ise GeForce Experience üzerinden güncelleme yaparsın. Elinde key var ise windows u etkinleştirebilirsin. Yani bende bu şekilde oldu herkeste aynımıdır bilemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hazır sistem aldıysanız yapıcağınız tek şey fişi takıp bilgisayarı çalıştırmak. :D

Bazı sitelerde ekran kartı takılmadan kendi kutusu ile geliyor. Eğer öyle gelirse onu takacaksın sonra driverını kuracaksın.

Hocam ben de hazır sistem almıştım fişi taktığım gibi Windows 10 deneme sürümü ile açıldı ekran kartın NVIDIA ise GeForce Experience üzerinden güncelleme yaparsın. Elinde key var ise windows u etkinleştirebilirsin. Yani bende bu şekilde oldu herkeste aynımıdır bilemem.
Hocam key dediğin nasıl oluyor flash belleğe windowsu mu atıcam? Bir de windows 10 mu 11 mi kurmalıyım?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı