Yeni alınan hazır sistemde BIOS güncellenmiş bir şekilde mı gelir?

Chuck Norris

Hectopat
Daha fazla  
Yakın zamanda hazır sistem almayı düşünüyorum ama aklıma bir soru takıldı. Aldığımız sistemi montajlayıp test ettikleri için BIOS'u güncellemişler midir diye düşünüyorum. BIOS güncel mi geliyor, ayrıca BIOS güncellemesi yapılacaksa güncelleme yaparken elektrik kesilirse sıkıntı çıkar diyorlar. Bu doğru mudur?

2 hafta önce aldım yeni sistem hiç bir driver kurulu değildi hepsini kendim kurdum. Ve evet bios ciddi bir güncelleme elektrik giderse sorun oluşturabilir.

Yakın zamanda hazır sistem almayı düşünüyorum ama aklıma bir soru takıldı. Aldığımız sistemi montajlayıp test ettikleri için BIOS'u güncellemişler midir diye düşünüyorum. BIOS güncel mi geliyor, ayrıca BIOS güncellemesi yapılacaksa güncelleme yaparken elektrik kesilirse sıkıntı çıkar diyorlar. Bu doğru mudur?

Hayır BIOS'u senin güncelleme gerekir.

Hayır ben sistem aldım BIOS eski sürümü vardı yeni sürümüne güncelledim.bende ekran kartı driveri tek yüklü gelmişti.

Değişebilir evet elektrik kesilirse anakart zarar görebilir bunun içinde tekrar garantiye vermen gerekir ya da bunu gidip kendilerine sorabilirsin?

Evet ciddi sıkıntı çıkar fakat gözünüzde büyütmeyin 5dklık iş zaten

İşletim sistemi var mıydı hocam ?
Windows deneme sürümünü göndermişlerdi hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı