Yeni alınan HDD eski olabilir mi?

Ryze0

Hectopat
Daha fazla  
Merhabal bu gün 50TL ye western digital in 250GB lık harddiskini aldım. 50 tl ye aldım ama aklımda soru işaretleri var. İlk olarak modeli "wd2500avvs-63tba0" ürünü sıfır açılmamış şekilde bu gün aldım ama date kısmında 2007 yazdığını gördüm ve internette araştırdığımda herhangi bir okuma yazma hız bilgisine ulaşamadım. Yanlışlıkla Çok Eski Bir Disk Almış Olabilir Miyim?

2021 yılında sıfır 250 GB Harddisk üretilmez, aldığınız disk ikinci el.

Elinizdeki HDD ikinci el ama fiyatı uygun 50 TL para değil bu devirde kazıklanmamışsınız çalışıyorsa tamamdır.

Refurbished olarak satılmaktadır yani şans işi gibi bir şey iyi de çıkabilir kötü de hatta bozuk bile.

50 TL ye sıfır disk almayı beklemek biraz saçma olur zaten.

2021 yılında sıfır 250 GB Harddisk üretilmez, aldığınız disk ikinci el.
Peki okuma yazma hızı hakkında bir bilginiz var mı? Bu diskte oyun oyniyicam sıkıntı çıkarır mı?
Refurbished olarak satılmaktadır yani şans işi gibi bir şey iyi de çıkabilir kötü de hatta bozuk bile.
aynı şehirden kamera işi yapan bir arkadaştan satın aldım. Sorun olursa para iadesi veya değişim yapabileceğini söyledi.
50 TL ye sıfır disk almayı beklemek biraz saçma olur zaten.
Bende beklemiyordum açılmamış diye bir ilana denk geldim arkadaşla haberleşip aldım

Disk elinizde ise hızını Crystal Disk Mark programı ile, sağlığını ise HD Sentinel Pro programı ile kontrol edebilirsiniz.

aynı şehirden kamera işi yapan bir arkadaştan satın aldım. Sorun olursa para iadesi veya değişim yapabileceğini söyledi.
Yani dostum dediğim gibi HDD sağlığına falan bak taktıktan sonra ona göre kullanırsın.

İfadeler: H.R
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…