Yeni alınan HDD sistemde görünmüyor

İbrahim_ofc

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Yeni aldığım HDD BIOS'da bile gözükmüyor. Bağlantılarla alakalı diyecekseniz, eski çıkarttığım HDD de artık görünmüyor.

Yeni aldığım HDD BIOS'da bile gözükmüyor. Bağlantılarla alakalı diyecekseniz, eski çıkarttığım HDD de artık görünmüyor.

Çıkartırken porta zarar vermiş olabilirsiniz.

BIOS'a girin, Boot sekmesini açın orda görünüyormu diye bakın.

kablolardan şüphelendim fakat hali hazırda windows un kurulu olduğu main ssd ye bağlı olan sata kabolarını ve portlarını birbirleriyle değiştirdim ve sistem ssd yi görüp çalışmaya devam etti ama hdd de tık yok. hdd bozuk diyecek olursanız pek bir bilgim yok ama hdd ye güç kablolarını bağladığımda ufakta olsa bir titreşim ve çalışma sesi alıyorum

Kablolardan şüphelendim fakat halihazırda Windows'un kurulu olduğu main SSD'ye bağlı olan SATA kabolarını ve portlarını birbirleriyle değiştirdim ve sistem SSD'yi görüp çalışmaya devam etti ama HDD de tık yok. HDD bozuk diyecek olursanız pek bir bilgim yok ama HDD'ye güç kablolarını bağladığımda ufakta olsa bir titreşim ve çalışma sesi alıyorum.

Disk i bağladıktan sonra bir video atabilir misiniz? Sesi daha iyi anlamak için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00