ALİBEN Femtopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #11 asd674 dedi: BIOS da olmayan diskin diak yönetiminde görünmesi çok çok düşük bir ihtimal. Genişletmek için tıkla... 4 gün önce yaşadım BIOS'ta görünmüyorken çok saçma bir şekilde çözüm buydu bende şaşırdım
asd674 dedi: BIOS da olmayan diskin diak yönetiminde görünmesi çok çok düşük bir ihtimal. Genişletmek için tıkla... 4 gün önce yaşadım BIOS'ta görünmüyorken çok saçma bir şekilde çözüm buydu bende şaşırdım
İbrahim_ofc Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 153 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #12 asd674 dedi: Disk i bağladıktan sonra bir video atabilir misiniz? Sesi daha iyi anlamak için. Genişletmek için tıkla... malesef, işlemci fanım ve sistemim gürültülü çalıştığı için videoya o sesi kaydedemiyorum
asd674 dedi: Disk i bağladıktan sonra bir video atabilir misiniz? Sesi daha iyi anlamak için. Genişletmek için tıkla... malesef, işlemci fanım ve sistemim gürültülü çalıştığı için videoya o sesi kaydedemiyorum
asd674 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 4.891 Makaleler 2 Çözümler 70 Yer Elbistan Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur g770 İ7 9750H GTX 1050 16 gb ram 500 gb 970 evo plus 1tb toshiba hdwl110 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Nisan 2022 #13 İbrahim_ofc dedi: Maalesef, işlemci fanım ve sistemim gürültülü çalıştığı için videoya o sesi kaydedemiyorum. Genişletmek için tıkla... Peki diskten kafa atması gibi bir ses geliyor mu?
İbrahim_ofc dedi: Maalesef, işlemci fanım ve sistemim gürültülü çalıştığı için videoya o sesi kaydedemiyorum. Genişletmek için tıkla... Peki diskten kafa atması gibi bir ses geliyor mu?
A alperenkocak Kilopat Katılım 31 Ocak 2016 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #14 Disk yönetiminden biçimlendirme yaptığınıza emin misiniz ? Window'ta diskinizi nasıl biçimlendirebilirsiniz? | Seagate Türkiye
Disk yönetiminden biçimlendirme yaptığınıza emin misiniz ? Window'ta diskinizi nasıl biçimlendirebilirsiniz? | Seagate Türkiye
İbrahim_ofc Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 153 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #15 asd674 dedi: Disk i bağladıktan sonra bir video atabilir misiniz? Sesi daha iyi anlamak için. Genişletmek için tıkla... asd674 dedi: Peki diskten kafa atması gibi bir ses geliyor mu? Genişletmek için tıkla... geliyor evet alperenkocak dedi: Disk yönetiminden biçimlendirme yaptığınıza emin misiniz ? Window'ta diskinizi nasıl biçimlendirebilirsiniz? | Seagate Türkiye Genişletmek için tıkla... disk hiçbir şekilde orada da görünmüyor
asd674 dedi: Disk i bağladıktan sonra bir video atabilir misiniz? Sesi daha iyi anlamak için. Genişletmek için tıkla... asd674 dedi: Peki diskten kafa atması gibi bir ses geliyor mu? Genişletmek için tıkla... geliyor evet alperenkocak dedi: Disk yönetiminden biçimlendirme yaptığınıza emin misiniz ? Window'ta diskinizi nasıl biçimlendirebilirsiniz? | Seagate Türkiye Genişletmek için tıkla... disk hiçbir şekilde orada da görünmüyor
asd674 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 4.891 Makaleler 2 Çözümler 70 Yer Elbistan Daha fazla Sistem Özellikleri Excalibur g770 İ7 9750H GTX 1050 16 gb ram 500 gb 970 evo plus 1tb toshiba hdwl110 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Nisan 2022 #16 İbrahim_ofc dedi: Geliyor evet. Genişletmek için tıkla... O zaman disk arızalı. Aldığınız yere iade edin.
İbrahim_ofc dedi: Geliyor evet. Genişletmek için tıkla... O zaman disk arızalı. Aldığınız yere iade edin.
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 12 Nisan 2022 #17 İbrahim_ofc dedi: geliyor evet disk hiçbir şekilde orada da görünmüyor Genişletmek için tıkla... BIOS'ta görünüyor mu?
İbrahim_ofc dedi: geliyor evet disk hiçbir şekilde orada da görünmüyor Genişletmek için tıkla... BIOS'ta görünüyor mu?
İbrahim_ofc Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 153 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #18 asd674 dedi: O zaman disk arızalı. Aldığınız yere iade edin. Genişletmek için tıkla... hmm, eski çalışan diskimde görünmemeye başladı ama. Polorchen dedi: BIOS'ta görünüyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır
asd674 dedi: O zaman disk arızalı. Aldığınız yere iade edin. Genişletmek için tıkla... hmm, eski çalışan diskimde görünmemeye başladı ama. Polorchen dedi: BIOS'ta görünüyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır
Polorchen Megapat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 12 Nisan 2022 #19 İbrahim_ofc dedi: hmm, eski çalışan diskimde görünmemeye başladı ama. Hayır Genişletmek için tıkla... Başka SATA portlarına takarak deneyin.
İbrahim_ofc dedi: hmm, eski çalışan diskimde görünmemeye başladı ama. Hayır Genişletmek için tıkla... Başka SATA portlarına takarak deneyin.
İbrahim_ofc Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 153 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2022 #20 asd674 dedi: Peki diskten kafa atması gibi bir ses geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Kafa atma sesi sadece pc başlarken 2 yada 3 kez geliyor. Normal mi ? Polorchen dedi: Başka SATA portlarına takarak deneyin. Genişletmek için tıkla... dediğim gibi, şuan sorunsuz çalışan ssd ye takılı olan sata ile biribilerinin yerlerini ve portlarını değiştirdim. ssd yinede görünürken hdd görünmüyordu
asd674 dedi: Peki diskten kafa atması gibi bir ses geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Kafa atma sesi sadece pc başlarken 2 yada 3 kez geliyor. Normal mi ? Polorchen dedi: Başka SATA portlarına takarak deneyin. Genişletmek için tıkla... dediğim gibi, şuan sorunsuz çalışan ssd ye takılı olan sata ile biribilerinin yerlerini ve portlarını değiştirdim. ssd yinede görünürken hdd görünmüyordu