Yeni alınan HDD ve M.2 SSD RAW biçiminde

th3salih

Kilopat
Yer
İstanbul
Yeni bir M.2 SSD ve hard disk almıştım.
Temiz kurulum yaptım. Windows açıldığında bu bilgisayar kısmında 2 diskimde gözükmüyor. disk yönetiminden baktığımda RAW şeklinde gözüküyor 2 side.1 TB ikisi de nasıl görünür ve çalışır hale getirebilirim?

İçindekileri sanmıyorum ancak SSD kurtarılabilir. Benzer olay geçtiğimiz hafta başıma geldi disk dirket RAW hale dönmüştü.

Öncelikle BIOS'a bakın SSD adında SATAFIRM S11 yazıyor mu diye. Eğer yazıyorsa çözümü yok. Eğer normal SSD ismi yazıyorsa kurtarabilirsiniz.

UEFI olarak boot etmek için Rufus ile Windows 10 X64 ISO indirin. Kurulum ekranında Shift+F10 ile komut istemine gelin.

bunu Technopat'tan buldum

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bu da hard disk hakkında konuşuyor lakin izlemedim bakmanı öneririm

Diski sil de sonra yeni oluştur NTFS olarak.

Teşekkürler oldu.
İçindekileri sanmıyorum ancak SSD kurtarılabilir. Benzer olay geçtiğimiz hafta başıma geldi disk dirket RAW hale dönmüştü.

Öncelikle BIOS'a bakın SSD adında satafırm S11 yazıyor mu diye. Eğer yazıyorsa çözümü yok. Eğer normal SSD ismi yazıyorsa kurtarabilirsiniz.

UEFI olarak boot etmek için Rufus ile Windows 10 X64 ISO indirin. Kurulum ekranında Shift+F10 ile komut istemine gelin.

bunu Technopat'tan buldum

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

bu da hard disk hakkında konuşuyor lakin izlemedim bakmanı öneririm

Diskler yeni zaten içinde bir şey yok. Direkt taktım kasaya sadece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı