TON 618 Centipat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #1 Depodan sıfır bir tane HDMI buldum yüksek hız diyordu üstünde PC'ye taktım TV'ye bağladım ama sinyal yok diyor nasıl yapabilirim bir de PC açılırken bip sesi vermedi ondanda görüntü gelmedi.
Depodan sıfır bir tane HDMI buldum yüksek hız diyordu üstünde PC'ye taktım TV'ye bağladım ama sinyal yok diyor nasıl yapabilirim bir de PC açılırken bip sesi vermedi ondanda görüntü gelmedi.
T R O J A N Decapat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 454 Çözümler 7 8 Şubat 2025 #2 Windos+P basıp çıkan ekranda uzatı seçerek dener misin ? Artı 0 Eksi
KS KS TON 618 Centipat Katılım 23 Ocak 2024 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #3 T R O J A N dedi: Windows+p basıp çıkan ekranda uzatı seçerek dener misin? Genişletmek için tıkla... Tamam oldu yeniden basaltma tuşuna bastım kasanın üstünden oldu. Artı 0 Eksi
T R O J A N dedi: Windows+p basıp çıkan ekranda uzatı seçerek dener misin? Genişletmek için tıkla... Tamam oldu yeniden basaltma tuşuna bastım kasanın üstünden oldu.