erkekavcisii Decipat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 1.317 Çözümler 1 18 Ağustos 2023 #1 Nedense biliyorum ama yine sormak istedim. iPad 10 aldık ayarlanmaları nasıl olmalı? Pili hızlı bitmemesi için ne yapılmalı?
Nedense biliyorum ama yine sormak istedim. iPad 10 aldık ayarlanmaları nasıl olmalı? Pili hızlı bitmemesi için ne yapılmalı?
Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.083 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #2 Hiçbir şey ayarlamaya gerek yok. iPadOS en optimum şekilde performans verir.
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 18 Ağustos 2023 #3 erkekavcisii dedi: Nedense biliyorum ama yine sormak istedim. iPad 10 aldık ayarlanmaları nasıl olmalı? Pili hızlı bitmemesi için ne yapılmalı? Genişletmek için tıkla... Klasik kullan işte nasıl kullanıyorsan bunun için bir şey yapmanıza gerek var mı ki?
erkekavcisii dedi: Nedense biliyorum ama yine sormak istedim. iPad 10 aldık ayarlanmaları nasıl olmalı? Pili hızlı bitmemesi için ne yapılmalı? Genişletmek için tıkla... Klasik kullan işte nasıl kullanıyorsan bunun için bir şey yapmanıza gerek var mı ki?
Everythink Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 3.080 Çözümler 9 18 Ağustos 2023 #5 erkekavcisii dedi: Teşekkürler! Genişletmek için tıkla... Kılıf almayı unutma benm bildiğim arkalari çok çabuk çiziliyor.
erkekavcisii dedi: Teşekkürler! Genişletmek için tıkla... Kılıf almayı unutma benm bildiğim arkalari çok çabuk çiziliyor.
C Cermen Centipat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 936 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #6 İpad pro m2 almıştım bir süre kullandım. Kılıf mutlaka alın boyası çok kolay çizilcek gibi duruyor. Ayarlarda birşey yapmanıza gerek yok. Pili uzun ömürlü olması için şarjı sıfıra kadar indirmeyin yüzde 10a 20ye filan gelince takın.
İpad pro m2 almıştım bir süre kullandım. Kılıf mutlaka alın boyası çok kolay çizilcek gibi duruyor. Ayarlarda birşey yapmanıza gerek yok. Pili uzun ömürlü olması için şarjı sıfıra kadar indirmeyin yüzde 10a 20ye filan gelince takın.