miçobaba Decipat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 3.575 Makaleler 3 Çözümler 32 26 Şubat 2025 #11 @SerdarT35 hocam sizin fikriniz nedir?
eym095 Centipat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 168 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #12 illumemati dedi: Aynen hocam lafı ağzımdan aldınız bu durum beni işkillendirdi. Sağ olun hocam Genişletmek için tıkla... Hocam bir soru soracağım işlemci ikinci el mi çünkü biraz siyahlaşmış bazı bölgeler aşınmış
illumemati dedi: Aynen hocam lafı ağzımdan aldınız bu durum beni işkillendirdi. Sağ olun hocam Genişletmek için tıkla... Hocam bir soru soracağım işlemci ikinci el mi çünkü biraz siyahlaşmış bazı bölgeler aşınmış
illumemati Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2025 #13 eym095 dedi: Hocam bir soru soracağım işlemci ikinci el mi çünkü biraz siyahlaşmış bazı bölgeler aşınmış. Genişletmek için tıkla... Alalı 6 gün oldu.
eym095 dedi: Hocam bir soru soracağım işlemci ikinci el mi çünkü biraz siyahlaşmış bazı bölgeler aşınmış. Genişletmek için tıkla... Alalı 6 gün oldu.
miçobaba Decipat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 3.575 Makaleler 3 Çözümler 32 27 Şubat 2025 #14 illumemati dedi: Alalı 6 gün oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam keşke Amazon yerine farklı bir yerden alsaydınız. 6 gün için fazla eskimiş duruyor cidden, iade edebiliyor musunuz? Garanti durumunu vs. kontrol edin eğer ki garanti süresi tam ise ürnde sorun yok demektir.
illumemati dedi: Alalı 6 gün oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam keşke Amazon yerine farklı bir yerden alsaydınız. 6 gün için fazla eskimiş duruyor cidden, iade edebiliyor musunuz? Garanti durumunu vs. kontrol edin eğer ki garanti süresi tam ise ürnde sorun yok demektir.
illumemati Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #15 miçobaba dedi: Hocam keşke Amazon yerine farklı bir yerden alsaydınız. 6 gün için fazla eskimiş duruyor cidden, iade edebiliyor musunuz? Garanti durumunu vs. kontrol edin eğer ki garanti süresi tam ise ürnde sorun yok demektir. Genişletmek için tıkla... İade edesim var da garanti durumunu nasıl kontrol ediyoruz? miçobaba dedi: Hocam keşke Amazon yerine farklı bir yerden alsaydınız. 6 gün için fazla eskimiş duruyor cidden, iade edebiliyor musunuz? Garanti durumunu vs. kontrol edin eğer ki garanti süresi tam ise ürnde sorun yok demektir. Genişletmek için tıkla... İade sürecini başlattım amazona güveniyorum. Son düzenleme: 27 Şubat 2025
miçobaba dedi: Hocam keşke Amazon yerine farklı bir yerden alsaydınız. 6 gün için fazla eskimiş duruyor cidden, iade edebiliyor musunuz? Garanti durumunu vs. kontrol edin eğer ki garanti süresi tam ise ürnde sorun yok demektir. Genişletmek için tıkla... İade edesim var da garanti durumunu nasıl kontrol ediyoruz? miçobaba dedi: Hocam keşke Amazon yerine farklı bir yerden alsaydınız. 6 gün için fazla eskimiş duruyor cidden, iade edebiliyor musunuz? Garanti durumunu vs. kontrol edin eğer ki garanti süresi tam ise ürnde sorun yok demektir. Genişletmek için tıkla... İade sürecini başlattım amazona güveniyorum.
2 207061 Megapat Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 5.668 Makaleler 1 Çözümler 40 27 Şubat 2025 #16 İşlemcinin görselleri ve seri numarası ile AMD'ye olası sahte ürün için doğrulama maili atın. Hızlı dönüş yapıyorlar.
İşlemcinin görselleri ve seri numarası ile AMD'ye olası sahte ürün için doğrulama maili atın. Hızlı dönüş yapıyorlar.
illumemati Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #17 207061 dedi: İşlemcinin görselleri ve seri numarası ile AMD'ye olası sahte ürün için doğrulama maili atın. Hızlı dönüş yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Vall. 207061 dedi: İşlemcinin görselleri ve seri numarası ile AMD'ye olası sahte ürün için doğrulama maili atın. Hızlı dönüş yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... İade ettim.
207061 dedi: İşlemcinin görselleri ve seri numarası ile AMD'ye olası sahte ürün için doğrulama maili atın. Hızlı dönüş yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... Vall. 207061 dedi: İşlemcinin görselleri ve seri numarası ile AMD'ye olası sahte ürün için doğrulama maili atın. Hızlı dönüş yapıyorlar. Genişletmek için tıkla... İade ettim.
miçobaba Decipat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 3.575 Makaleler 3 Çözümler 32 27 Şubat 2025 #18 illumemati dedi: Vall. İade ettim. Genişletmek için tıkla... Hocam almanız için 7800x3D linki atayım mı?
illumemati dedi: Vall. İade ettim. Genişletmek için tıkla... Hocam almanız için 7800x3D linki atayım mı?