Yeni alınan kask takıp çıkarırken çok sıkıyor

AlperenAlkaya

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, yeni AGV K1 S model kask aldım. Kask kafama girerken çok az zorlanıyor, biraz kulağımı acıtıyor. Kaskı taktıktan sonra içeride hiçbir sıkıntı yok, olması gereken gibi, biraz yanaklarımı sıkıyor o kadar. Kafam içeride oynamıyor ama kaskı çıkarmak bir zulüm. Kask kafama alışsın diye tak çıkar yapa yapa kulağım yara olacak dereceye geldi. Kask zamanla açılır mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zamanla biraz daha rahatlayacaktır ama çok fark edeceğini sanmıyorum. Normal olanı sıkıyor olması zaten, kafada sallanmaması gerekli. Ben sırf bu yüzden kulağımdaki piercinglere veda ettim takıp çıkarırken zulüm oluyor diye. :D İnternetten mi aldın? Mağazada deneyip alma şansın varsa çok daha mantıklı oluyor normalde.

Mağazadaki adam kaskı denetirken bu oldu senin bedenin bu diyerek verdi ama denettiği kask orada kafa daha iyi olmuştu belki denettirdiği kask biraz açılmış bir kasktır.

Mağazadaki adam kaskı denetirken bu oldu senin bedenin bu diyerek verdi ama denettiği kask orada kafa daha iyi olmuştu belki denettirdiği kask biraz açılmış bir kasktır.
Muhtemelen teşhir üründür gelenler denesin diye. Sizinki de açılacak illa ki ama çok az fark eder. O fark bile yetebiliyor gerci. Bir de zaten biliyorsunuzdur zaten ama yanlardan iyice elinizle gerdirerek giyin kafanıza.

Arkadaşlar, yeni AGV K1 s model kask aldım. Kask kafama girerken çok az zorlanıyor, biraz kulağımı acıtıyor. Kaskı taktıktan sonra içeride hiçbir sıkıntı yok, olması gereken gibi, biraz yanaklarımı sıkıyor o kadar. Kafam içeride oynamıyor ama kaskı çıkarmak bir zulüm. Kask kafama alışsın diye tak çıkar yapa yapa kulağım yara olacak dereceye geldi. Kask zamanla açılır mı acaba?

Takılıyken sorun yoksa ve bir üst modeli oynuyorsa bence en mantıklısını yapmışsınız dursun.

Arkadaşlar, yeni AGV K1 S model kask aldım. Kask kafama girerken çok az zorlanıyor, biraz kulağımı acıtıyor. Kaskı taktıktan sonra içeride hiçbir sıkıntı yok, olması gereken gibi, biraz yanaklarımı sıkıyor o kadar. Kafam içeride oynamıyor ama kaskı çıkarmak bir zulüm. Kask kafama alışsın diye tak çıkar yapa yapa kulağım yara olacak dereceye geldi. Kask zamanla açılır mı acaba?
Aynı sorunu ben de yaşıyordum hatta iade mi etsem mi falan diye çok düşündüm. Kaskı alalı 2 hafta oldu eskisine göre daha rahat takıp/çıkartıyorum.

Merhaba arkadaşlar. Aynı sorunun ben de yaşıyorum aynı marka aynı model ile. Sizde sorun çözüldü mü? 1.5 ay oldu kaskı alalı çok az bir rahatlama var. Kaliteli kask; satmak istemiyorum, sizin dönüşünüze göre hareket edeceğim. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı