Arkadaşlar bu sorunu 1 yıldır yaşıyorum. Kulaklığı yeni aldım çiziği falan yok birdenbire kendi sesim kesildi sadece Windows masaüstü sesleri gidiyor.
Örneğin; YouTube'dan şarkı açıyorum mikrofon açık olmasına rağmen şarkı sesi gidiyor diğer arkadaşlarıma mikrofon şarkı sesini algılıyor.
Mikrofon açık her şeyi açık.
Bu konuyu çözene vallahi billahi çok dua edeceğim. Önceden 3 yıl önce ki kulaklıklarımda çalışıyordu mikrofonum.
Hocam şu giriş ve çıkış aygıtlarında 6 tane aygıt gözüküyor onların da ekran görüntüsünü atma şansın var mı? PnP yazması normal değil aygıtta bildiğim kadarıyla.
Hocam şu giriş ve çıkış aygıtlarında 6 tane aygıt gözüküyor onların da ekran görüntüsünü atma şansın var mı? PnP yazması normal değil aygıtta bildiğim kadarıyla.
Aygıt yöneticisinde ki mikrofonu kaldır vs. yaptım güncellemeler yaptım olmadı.
Realtek indirdim bu seferde kulaklığın sesi gitti komple PnP ye bağladığımda ses geliyordu
bunu indirdim gene olmadı driveyi.Eski versiyonunu indirmedim hiç nasılda indirileceğini bilmiyorum açıkçası.Bu arada şöyle ilginç birşey var ilk aldığımda aslında mikrofondan kendi sesim geliyordu kaliteli gidiyordu karşıda ki insana ama bir anda kendi sesim gitti Pc nin ayarlarından gitti aynısını geçen senede yaşadım geçen sene arkadaşlarımla Discordda konuşuyordum ve birden bire mikrofonda ki sesim gitti masaüstü sesleri gidiyordu insanlara youtubedan şarkı açıyorum dizi felan millete gidiyor