Yeni alınan laptop kullanılmış mı?

homeros00

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, internet üzerinden satıcısı kurumsal olmayan bir firmadan bilgisayar aldım. Bilgisayarın daha önceden kullanılmış olduğuna dair bir intiba oluştu.
Sizce bu verilere göre bilgisayar uzun süre kullanılmış mıdır? Garanti süresi 1 yıl önce başlamış görünüyor ASUS'ta.
Şimdiden teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    332,3 KB · Görüntüleme: 192
  • Adsız2.png
    338,8 KB · Görüntüleme: 181
  • batarya.png
    37,9 KB · Görüntüleme: 169
Son düzenleyen: Moderatör:
Garanti konusu kafa karıştırıcı, yenilenmiş bir cihaz veyahut teşir ürünü göndermiş olabilirler.

Kutuyu siz açmadınız mı? Poşetleri bantları yerinde miydi? Alette iz var mıydı?

Hocam bu testler ne işe yarıyor. SSD sağlığı testini biliyorum. Digerleri ne işe yarıyor.

SSD kesinlikle kullanılmış. Orası garanti. Cİhazda fazla bir pil şarj döngüsü yok. Büyük ihtimalle sıfır ssd yerine kullanılmışı takarak kâr etmeye çalışmışlar. Sen ürünü alalı 8000saat olmadığına göre direkt olarak laptopu iade hakkın var ve bence de küçük sinek mide bulandırır misali daha ne yaptıklarını da bilemezsin. Dİrekt iade et bence.

Arkadaşlar hepsiburada üzerinden Techburada satıcı ile satın aldım.
Modeli asus vivobook k3400ph-km018
Piyasaya göre ucuza aldigım için 1-2 haftalık kullanımı sorun etmezdim ama uzun süre kullanılmış gibi duruyor.
Dönütleriniz için teşekkürler.

Kutuyu siz açmadınız mı? Poşetleri bantları yerinde miydi? Alette iz var mıydı?
Bant yırtık geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…