TQLHA42 Centipat Katılım 27 Nisan 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #1 Bilgisayardan çok anlamıyorum kurulumda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
alpserhat Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 1.049 Çözümler 8 Yer Istanbul 27 Nisan 2023 #2 TQLHA42 dedi: Bilgisayardan çok anlamıyorum kurulumda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam ne kurulumunda İşletim Sistemi mi?
TQLHA42 dedi: Bilgisayardan çok anlamıyorum kurulumda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam ne kurulumunda İşletim Sistemi mi?
KenanBulutE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.029 Çözümler 11 27 Nisan 2023 #3 TQLHA42 dedi: Bilgisayardan çok anlamıyorum kurulumda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Sistem var mı içerisinde?
TQLHA42 dedi: Bilgisayardan çok anlamıyorum kurulumda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Sistem var mı içerisinde?
Deniz24386 Kilopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2.629 Çözümler 109 27 Nisan 2023 #4 Bu rehberle kurabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu rehberle kurabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.236 Makaleler 9 Çözümler 65 Yer İstanbul, Türkiye 27 Nisan 2023 #5 TQLHA42 dedi: Bilgisayardan çok anlamıyorum kurulumda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Merhaba, 1. Sürücüleri (ekran kartı, ses sürücüsü vs.) kuracaksınız. 2. Windows Update üzerinden güncellemeleri kontrol edeceksiniz.
TQLHA42 dedi: Bilgisayardan çok anlamıyorum kurulumda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Merhaba, 1. Sürücüleri (ekran kartı, ses sürücüsü vs.) kuracaksınız. 2. Windows Update üzerinden güncellemeleri kontrol edeceksiniz.
mizzy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 1.864 Çözümler 10 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem MSI RX 6800 Gaming Z Trio 16GB | Ryzen 5 7600 | 32 GB 6000MHz DDR5 Ram | Monitör Dell S2721DGFA 27" 2K 165hz IPS | Klavye Theory TH80 Pro | Mouse Razer Viper V3 Pro Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #6 TQLHA42 dedi: Bilgisayardan çok anlamıyorum kurulumda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... İçinde işletim sistemi yüklüyse bilgisayarı açtıktan sonra Ayarlar > Windows Update kısmına gelerek oradaki güncelleştirmeleri yapman lazım. Hepsi bittikten sonra da bilgisayarını kullanabilirsin.
TQLHA42 dedi: Bilgisayardan çok anlamıyorum kurulumda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... İçinde işletim sistemi yüklüyse bilgisayarı açtıktan sonra Ayarlar > Windows Update kısmına gelerek oradaki güncelleştirmeleri yapman lazım. Hepsi bittikten sonra da bilgisayarını kullanabilirsin.
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.355 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #7 TQLHA42 dedi: Bilgisayardan çok anlamıyorum kurulumda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
TQLHA42 dedi: Bilgisayardan çok anlamıyorum kurulumda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
mizzy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 1.864 Çözümler 10 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem MSI RX 6800 Gaming Z Trio 16GB | Ryzen 5 7600 | 32 GB 6000MHz DDR5 Ram | Monitör Dell S2721DGFA 27" 2K 165hz IPS | Klavye Theory TH80 Pro | Mouse Razer Viper V3 Pro Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2023 #8 Leon Dayı dedi: Merhaba, 1. Sürücüleri (ekran kartı, ses sürücüsü vs.) kuracaksınız. 2. Windows Update üzerinden güncellemeleri kontrol edeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ve ses sürücülerini Windows Update yapıyor zaten.
Leon Dayı dedi: Merhaba, 1. Sürücüleri (ekran kartı, ses sürücüsü vs.) kuracaksınız. 2. Windows Update üzerinden güncellemeleri kontrol edeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ve ses sürücülerini Windows Update yapıyor zaten.
KenanBulutE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.029 Çözümler 11 27 Nisan 2023 #9 mizzy dedi: Ekran kartı ve ses sürücülerini Windows Update yapıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Windows Update içerisindeki güncellemeleri yapmazsak oyunlarda FPS düşmesi yer miyiz?
mizzy dedi: Ekran kartı ve ses sürücülerini Windows Update yapıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Windows Update içerisindeki güncellemeleri yapmazsak oyunlarda FPS düşmesi yer miyiz?
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.236 Makaleler 9 Çözümler 65 Yer İstanbul, Türkiye 27 Nisan 2023 #10 mizzy dedi: Ekran kartı ve ses sürücülerini Windows Update yapıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Kimi zaman güncel değil de eski sürücüleri kuruyor diye biliyorum.
mizzy dedi: Ekran kartı ve ses sürücülerini Windows Update yapıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Kimi zaman güncel değil de eski sürücüleri kuruyor diye biliyorum.