Punisherr2113 Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 438 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #1 Ben Teknosa vatan ya da MediaMarkt'dan laptop almayı düşünüyorum. Windows kurmayı da bilmiyorum internet de yok zaten. Buna orada kurulum yaparlar mı?
Ben Teknosa vatan ya da MediaMarkt'dan laptop almayı düşünüyorum. Windows kurmayı da bilmiyorum internet de yok zaten. Buna orada kurulum yaparlar mı?
Bgrgunner Megapat Katılım 7 Ağustos 2014 Mesajlar 466 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri 144Hz FHD IPS-Type Display, 12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12500H 2.50 GHz, GeForce RTX 3050, 16GB DDR4 RAM, 512GB SSD, Windows 11 Home Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #2 Youtube den bakarak kendinde yapabilirsin. Ya da hazır kurulu al.
H Hertz78 Yoctopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #3 Kuruyorlar
Şükrücan Akbulut Megapat Katılım 27 Mart 2016 Mesajlar 715 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ağustos 2023 #4 Punisherr2113 dedi: Ben Teknosa vatan ya da MediaMarkt'dan laptop almayı düşünüyorum. Windows kurmayı da bilmiyorum internet de yok zaten. Buna orada kurulum yaparlar mı? Genişletmek için tıkla... Genelde oralarda satılan cihazlarda kurulu oluyor. Eğer olmazsa sana lisansıyla birlikte de satabilirler kampanyayla. Kurarlar.
Punisherr2113 dedi: Ben Teknosa vatan ya da MediaMarkt'dan laptop almayı düşünüyorum. Windows kurmayı da bilmiyorum internet de yok zaten. Buna orada kurulum yaparlar mı? Genişletmek için tıkla... Genelde oralarda satılan cihazlarda kurulu oluyor. Eğer olmazsa sana lisansıyla birlikte de satabilirler kampanyayla. Kurarlar.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 7 Ağustos 2023 #5 İnternetten alırsan kapalı kutu geleceği için ön yüklü olup olmadığına bağlı, kendileri kurmazlar. Mağazadan alacaksan para karşılığında kurabilirler.
İnternetten alırsan kapalı kutu geleceği için ön yüklü olup olmadığına bağlı, kendileri kurmazlar. Mağazadan alacaksan para karşılığında kurabilirler.
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Ağustos 2023 #6 Söylerseniz kurarlar herhalde. Ayrıca internete vs. gerek te yok. Kurulumca anca "İleri" diyip işi bitiriyorsunuz.
Söylerseniz kurarlar herhalde. Ayrıca internete vs. gerek te yok. Kurulumca anca "İleri" diyip işi bitiriyorsunuz.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.605 Makaleler 4 Çözümler 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #7 Windows lisanslıyla laptopunuz kurulu gelir. Değilse de ücret ödeyerek deneme sürümü kurdurtabiliyorsunuz sanırım.
Windows lisanslıyla laptopunuz kurulu gelir. Değilse de ücret ödeyerek deneme sürümü kurdurtabiliyorsunuz sanırım.
6 646148 Hectopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 9.742 Makaleler 1 Çözümler 5 7 Ağustos 2023 #8 Punisherr2113 dedi: Ben Teknosa vatan ya da MediaMarkt'dan laptop almayı düşünüyorum. Windows kurmayı da bilmiyorum internet de yok zaten. Buna orada kurulum yaparlar mı? Genişletmek için tıkla... Genel de o mağazalar Windows kurulu satıyorlar zaten.
Punisherr2113 dedi: Ben Teknosa vatan ya da MediaMarkt'dan laptop almayı düşünüyorum. Windows kurmayı da bilmiyorum internet de yok zaten. Buna orada kurulum yaparlar mı? Genişletmek için tıkla... Genel de o mağazalar Windows kurulu satıyorlar zaten.
J Jupiter Parliyor Femtopat Katılım 31 Temmuz 2023 Mesajlar 195 Çözümler 1 7 Ağustos 2023 #9 Kurulumu kolay bir sey. Herhalde zorlmamaz seni. Ogrenmeye bak derim.
M4xJahzse1250 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2019 Mesajlar 473 Çözümler 1 7 Ağustos 2023 #10 Punisherr2113 dedi: Ben Teknosa vatan ya da MediaMarkt'dan laptop almayı düşünüyorum. Windows kurmayı da bilmiyorum internet de yok zaten. Buna orada kurulum yaparlar mı? Genişletmek için tıkla... Mağazadan alacağınıza internet Windows orijinal ISO'sunu indirip kurabilirsiniz kurulumda ise ileri yapıp disk bölümü oluşuturuyorsunuz M4xJahzse1250 dedi: Mağazadan alacağınıza internet Windows orijinal ISO'sunu indirip kurabilirsiniz kurulumda ise ileri yapıp disk bölümü oluşuturuyorsunuz Genişletmek için tıkla... FreeDOS yazıyor ise Windows Kurulu değildir haberiniz olsun
Punisherr2113 dedi: Ben Teknosa vatan ya da MediaMarkt'dan laptop almayı düşünüyorum. Windows kurmayı da bilmiyorum internet de yok zaten. Buna orada kurulum yaparlar mı? Genişletmek için tıkla... Mağazadan alacağınıza internet Windows orijinal ISO'sunu indirip kurabilirsiniz kurulumda ise ileri yapıp disk bölümü oluşuturuyorsunuz M4xJahzse1250 dedi: Mağazadan alacağınıza internet Windows orijinal ISO'sunu indirip kurabilirsiniz kurulumda ise ileri yapıp disk bölümü oluşuturuyorsunuz Genişletmek için tıkla... FreeDOS yazıyor ise Windows Kurulu değildir haberiniz olsun