Markanın kendi sitesi üzerinden driver ve BIOS güncellemesini yap.Laptop aldım önereceğiniz ayarlar vb. yapmamı önerdiğiniz şeyler var mı?
(Windows 11 kurulu geldi ayarlarını kurcalamadım daha).
Laptop aldım önereceğiniz ayarlar vb. yapmamı önerdiğiniz şeyler var mı?
(Windows 11 kurulu geldi ayarlarını kurcalamadım daha).
Avira kullanıyorum yeterlimi sizce vede windows defenderı yinede açayım mı ?Defender dışında kaliteli bir AV programı edinin.
Laptopum lenovo marka driverlara fln dokunmuyorum sadece lenovonun kendi uygulaması lenovo ventage ve windowstaki güncellemeleri yapıyorum yeterli mi ?Tek birşey diyeceğim driver kurma programlarını kullanma bırakın Windows kendisi kursun eski sürüm kurabiliyor bazen öyle yaparsa elle kendiniz kurun.
Ayarların çoğuna dokunmadım bazıları bilmediğim şeyler iken diğerleride bana uygun geldi ayarlarda yapmamı önerdiğiniz bir ayar var mı ?Baştan sona Windows ayarlarını kurcala.
En azından güç, pil ve ekran ayarlarını yapabilirsin.Ayarların çoğuna dokunmadım bazıları bilmediğim şeyler iken diğerleride bana uygun geldi ayarlarda yapmamı önerdiğiniz bir ayar var mı ?
Yeterlidir hocam.Avira kullanıyorum yeterlimi sizce vede windows defenderı yinede açayım mı ?
Laptopum lenovo marka driverlara fln dokunmuyorum sadece lenovonun kendi uygulaması lenovo ventage ve windowstaki güncellemeleri yapıyorum yeterli mi ?
Vede windows kurulu aldım lisansını filan nasıl kontrol edebilirim ?
Ayarların çoğuna dokunmadım bazıları bilmediğim şeyler iken diğerleride bana uygun geldi ayarlarda yapmamı önerdiğiniz bir ayar var mı ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.