PC Uzmanı Hectopat Katılım 15 Mayıs 2016 Mesajlar 489 Çözümler 1 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan adayı 10 Kasım 2016 #11 http://download.msi.com/bos_exe/nb/E179BIMS.105.zip indirin. " .105 " ile biten dosyayı çıkarılabilir sürücüye kopyalayın. Bilgisayarınızı gelişmiş başlangıç yordamı ile başlatın. BIOS'a giriş sağlayın. Çıkarılabilir diskiniz bilgisayarınızda takılı kalsın. BIOS'a girdiğinizde USB seçeneğini seçerek BIOS'unuzu rahatça güncelleyebilirsiniz.
http://download.msi.com/bos_exe/nb/E179BIMS.105.zip indirin. " .105 " ile biten dosyayı çıkarılabilir sürücüye kopyalayın. Bilgisayarınızı gelişmiş başlangıç yordamı ile başlatın. BIOS'a giriş sağlayın. Çıkarılabilir diskiniz bilgisayarınızda takılı kalsın. BIOS'a girdiğinizde USB seçeneğini seçerek BIOS'unuzu rahatça güncelleyebilirsiniz.
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 10 Kasım 2016 #12 "AIO PC ve Dizüstü Bilgisayarlar için Live Update KULLANMAYIN." diyor zayen.
PC Uzmanı Hectopat Katılım 15 Mayıs 2016 Mesajlar 489 Çözümler 1 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan adayı 10 Kasım 2016 #13 er36po dedi: "AIO PC ve Dizüstü Bilgisayarlar için Live Update KULLANMAYIN." diyor zayen. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum. Uyarınız için teşekkürler.
er36po dedi: "AIO PC ve Dizüstü Bilgisayarlar için Live Update KULLANMAYIN." diyor zayen. Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum. Uyarınız için teşekkürler.
er36po Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Kasım 2013 Mesajlar 4.804 Makaleler 9 Çözümler 4 Yer Kars/ Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat 10 Kasım 2016 #14 PC Uzmanı dedi: Bilmiyordum. Uyarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Neden indirtmeye ısrar ediyorsunuz o halde
PC Uzmanı dedi: Bilmiyordum. Uyarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Neden indirtmeye ısrar ediyorsunuz o halde
HasanTurhan Kilopat Katılım 14 Mayıs 2014 Mesajlar 505 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2016 #15 Anlaşıldı ben bıosu güncelliyemiyecem kurcalamak istemiyorum bilmediğim şeyi. Ekran kartı chip set onları güncelledim. Zaten GEFORCE kendisi günceclledi.
Anlaşıldı ben bıosu güncelliyemiyecem kurcalamak istemiyorum bilmediğim şeyi. Ekran kartı chip set onları güncelledim. Zaten GEFORCE kendisi günceclledi.
PC Uzmanı Hectopat Katılım 15 Mayıs 2016 Mesajlar 489 Çözümler 1 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan adayı 10 Kasım 2016 #16 er36po dedi: Neden indirtmeye ısrar ediyorsunuz o halde Genişletmek için tıkla... Bunu öğrendikten sonrasında indirtmekte ısrar mı ettim? Göster bakalım.
er36po dedi: Neden indirtmeye ısrar ediyorsunuz o halde Genişletmek için tıkla... Bunu öğrendikten sonrasında indirtmekte ısrar mı ettim? Göster bakalım.