A ahmetulger2993 Femtopat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #1 Yeni aldığım MSI laptopumda Wi-Fi özelliğini açamıyorum. YouTube'daki videoları izledim yararı olmadı. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2023
Yeni aldığım MSI laptopumda Wi-Fi özelliğini açamıyorum. YouTube'daki videoları izledim yararı olmadı.
Kullanıcı311 Kilopat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 6.393 Makaleler 2 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #2 Model nedir? Artı 0 Eksi
kopkeliekmek Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 4.925 Çözümler 31 19 Haziran 2023 #3 Sürücü kurmanız lazım. Aygıt yöneticisi açıp ağ bağdaştırıcılarına basın. Ordan wifi kartını bulun. Benimki realtek wireless bilmem ne diye devam ediyor mesela.(yanında yüksek ihtimal ünlem var). Sağ tık yapıp özelliklere basın. Ayrıntılar kısmına gelip donanım kimlikleri kısmına gelin. Ordaki uzun yazılardan birini kopyalaıp google'a yapıştırıp sonuna driver yazıp sürücüyü kurun. Düzelecektir. Artı 0 Eksi
Sürücü kurmanız lazım. Aygıt yöneticisi açıp ağ bağdaştırıcılarına basın. Ordan wifi kartını bulun. Benimki realtek wireless bilmem ne diye devam ediyor mesela.(yanında yüksek ihtimal ünlem var). Sağ tık yapıp özelliklere basın. Ayrıntılar kısmına gelip donanım kimlikleri kısmına gelin. Ordaki uzun yazılardan birini kopyalaıp google'a yapıştırıp sonuna driver yazıp sürücüyü kurun. Düzelecektir.