msngur Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 232 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar laptopu sıfır aldım. Garantisi mayıs 23'te başlamış. Fotoğrafını bırakıyorum. 12 Eylül'de elime geldi cihaz. İlk açışım, ne yapmalıyım?
Arkadaşlar laptopu sıfır aldım. Garantisi mayıs 23'te başlamış. Fotoğrafını bırakıyorum. 12 Eylül'de elime geldi cihaz. İlk açışım, ne yapmalıyım?
trapcx Decapat Katılım 27 Temmuz 2023 Mesajlar 733 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2024 #2 Büyük ihtimalle yurt dışından o tarihlerde getirilmiş ya da iade edilmiş ve kozmetik mükemmel ürün.
NITRO Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2019 Mesajlar 1.839 Makaleler 4 Çözümler 1 12 Eylül 2024 #3 Faturada yazan neyse odur. Aldığın tarihten itibaren garantisini kullanabilirsin. Son 4 ay içinde bozuldu diyelim yolla fatura fotokopisiyle beraber olsun bitsin. Yardımcı olmazlarsa verirsin tüketici hakem heyetine.
Faturada yazan neyse odur. Aldığın tarihten itibaren garantisini kullanabilirsin. Son 4 ay içinde bozuldu diyelim yolla fatura fotokopisiyle beraber olsun bitsin. Yardımcı olmazlarsa verirsin tüketici hakem heyetine.
abdullahxtdp Megapat Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 280 Çözümler 2 12 Eylül 2024 #4 Satın aldığın yere danışmalısın yapacak başka bir şey yok. Kabul etmiyorlarsa Tüketici Hakem Heyeti'ne.
Satın aldığın yere danışmalısın yapacak başka bir şey yok. Kabul etmiyorlarsa Tüketici Hakem Heyeti'ne.