imesu Kilopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 356 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2023 #1 Kurulumu yapılmamış laptop aldım Windows 11 ISO hazırladığım flash belleğimi taktım ama boot menüsündeki hiçbir şey seçilmiyor. Bastığımda tekrar boot menüsünde kalıyor USB'den başlamıyor. Model: Lenovo V15 G4 amn. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2023
Kurulumu yapılmamış laptop aldım Windows 11 ISO hazırladığım flash belleğimi taktım ama boot menüsündeki hiçbir şey seçilmiyor. Bastığımda tekrar boot menüsünde kalıyor USB'den başlamıyor. Model: Lenovo V15 G4 amn.
Mert Can Urcan Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ocak 2013 Mesajlar 8.632 Çözümler 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endustri Urunleri Tasarimi / Stratejik Tasarim 8 Aralık 2023 #2 BIOS'a gir, Secure Boot'u kapat. USB Boot'u aç, Boot Mode = Legacy seç ve Disable OS Optimized Defaults seç Artı 0 Eksi
BIOS'a gir, Secure Boot'u kapat. USB Boot'u aç, Boot Mode = Legacy seç ve Disable OS Optimized Defaults seç