Yeni alınan masaüstü bilgisayarda ne yapılmalı?

hymeria

Decipat
Makaleler
1
Daha fazla  
İlk defa masaüstü bilgisayar aldım, ilk bilgisayarım olacak. İlk yapmam gereken şeyler nelerdir? bilgisayar bu fakat SSD'yi XPG'nin 1TB olanı ile kasayı da Frisby'in 750W olan kasası ile değiştirdim

Son düzenleme:
Nasıl bir sistem aldınız özellikleri mevcut mu?

İlk defa masaüstü bilgisayar aldım, ilk bilgisayarım olacak. İlk yapmam gereken şeyler nelerdir?

Hocam bilgisayarı nereden aldınız? Büyük ihtimal driverları kurulu verilmiştir benimki öyleydi. Herhangi bir Windows güncellemesi varsa bakın yoksa kullanın gitsin.

İlk defa masaüstü bilgisayar aldım, ilk bilgisayarım olacak. İlk yapmam gereken şeyler nelerdir?

Ekran kartınız NVIDIA olsa gerek. NVIDIA sürücülerini kuracaksınız. Sonra isterseniz BIOS güncellersiniz. Bir de Windows Update üzerinden verilen sürücüleri güncelleseniz başkada bir şey yok gibi.

Bence Chrome değil de Opera kullanman lazım. Çok iyi bir tarayıcıdır (istersen Opera GX'de kullanabilirsin oyuncular için olan bir tarayıcı)
Eğer oyun oynuyorsan şimdiki dediklerimi yapabilirsin.
İlk bir FPS Boost videosu izlemelisin bence performansını arttırır (unlost FPS arttırma videosunu izleyebilirsin)
Steam hesabı, Epic Games hesabı, Riot Games hesabı ve Discord hesabı açabilirsin.
Aklıma şimdilik başka bir şey gelmedi aklıma gelirse yazarım. Bu arada bir sorunun olursa yardımcı olabilirim.

Bir de keşke DDR5 AM5 alsaydın.

Arkadaşın aldığı bilgisayar daha yeni ve oldukça yeterli neden FPS artırma gibi saçma sapan videolara girsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…