babaproo Kilopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 1.673 Çözümler 34 Cuma 19:53 #1 Yeni kutusundan çıkardım. PC'ye dongle'ı bağladım fakat kulaklığın üzerindeki güç tuşuna bastığımda veya kablo taktığımda bir tepki vermiyor.
Yeni kutusundan çıkardım. PC'ye dongle'ı bağladım fakat kulaklığın üzerindeki güç tuşuna bastığımda veya kablo taktığımda bir tepki vermiyor.
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.292 Çözümler 126 Yer Los Santos, San Andreas, ABD Cumartesi 10:20 #2 MCHOSE V9 Pro kulaklık bozuk mu? Merhaba bugün MCHOSE V9 Pro kulakligim geldi. Açtım USB'yi taktim, acma tusuna tikladim. Ne sesli geri donus ne bir isik yandi. Sonra sarja taktim (30 dk) ama bir degisiklik yok, ne yapmaliyim? @kxy hocam siz bakabilir misiniz sanirsam onermistiniz. www.technopat.net
MCHOSE V9 Pro kulaklık bozuk mu? Merhaba bugün MCHOSE V9 Pro kulakligim geldi. Açtım USB'yi taktim, acma tusuna tikladim. Ne sesli geri donus ne bir isik yandi. Sonra sarja taktim (30 dk) ama bir degisiklik yok, ne yapmaliyim? @kxy hocam siz bakabilir misiniz sanirsam onermistiniz. www.technopat.net