Yeni alınan monitörde Ghosting var mı?

Daha fazla  
Selamlar ben yeni monitör aldim ölü piksel yok sizce ghosting var mı?

Dosya Ekleri

• IMG_20230120_170541.jpg
    485,4 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_20230120_170534.jpg
    455,5 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_20230120_170251.jpg
    202,8 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_20230120_170233.jpg
    459,6 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet var dostum görüldüğü üzere. Ama va ips bir monitör ise ghosting olmama ihtimali yok zaten fiyatları bu nedenle nispeten daha uygun. Ama bu test canını sıkmasın. Oynadığın oyunlara gir, zaman geçir. Oyunda seni rahatsız eden bir şey var mı? Önemli olan bu. Şayet benim msi monitörüm de bu testte ghosting yapıyor ama bugüne kadar hiçbir oyunda ghosting yapmadı. Cam gibi görüntü alıyorum, çok memnunum.

Biraz var hocam.

Online oyunlar oynuyorum. Sence iade edimmi.

Evet IPS monitör ufo testindede gözümle görebiliyorum ufak bir sarı hemen ufinun arkasından geliyor.

Zula oynuyorum ve de Valorant ya da baslayacagim.

Online oyunlar oynuyorum. Sence iade edimmi.

Evet IPS monitör ufo testindede gözümle görebiliyorum ufak bir sarı hemen ufinun arkasından geliyor.
Dediğim gibi dostum bu testi önemseme. Oynadığın oyunda da ghosting oluyor mu ? Eğer oyunlarda seni rahatsız eden bişi yoksa her şey normal demektir. Çünkü va ips panellerin bu testi geçmesi imkansız gibi bişi yani hepsinde ghosting gözüküyor. Ama oyuna girince bir şey yoksa devam.

Hani çok büyük bir ghostin değil diyirsunuz ama bilmiyorum çok kararsız kaldım ölü piksel de yok genelde FPS oynu oynuyorum ama işte adamlari geç gorur muyum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…