Dali13 Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #1 AOC 23.8" 24G4X isminde bir monitör aldım ölü piksel testi yaptım sıkıntı yok. Ghosting testinden anlamıyorum fotoğrafları koydum yardımcı olabilir misiniz sizce ghosting var mı arkadaşlar? Dosya Ekleri IMG_0371.jpg 331,1 KB · Görüntüleme: 63 IMG_0373.jpg 293,1 KB · Görüntüleme: 59
AOC 23.8" 24G4X isminde bir monitör aldım ölü piksel testi yaptım sıkıntı yok. Ghosting testinden anlamıyorum fotoğrafları koydum yardımcı olabilir misiniz sizce ghosting var mı arkadaşlar?
1 176187 Kilopat Katılım 6 Temmuz 2017 Mesajlar 1.746 Çözümler 8 8 Ağustos 2024 #2 4k60 fps video kaydı al, monitörün solundan sağına doğru yavaşça ilerlet, görüntü akıcıysa sorun yok. Bende kullanıyorum aynı monitörü ghosting yok.
4k60 fps video kaydı al, monitörün solundan sağına doğru yavaşça ilerlet, görüntü akıcıysa sorun yok. Bende kullanıyorum aynı monitörü ghosting yok.
tuggrraa Femtopat Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #3 en yukarıdaki animasyon arkasında gölge bırakarak ilerliyorsa ghosting vardır
Dali13 Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #4 176187 dedi: 4K60 FPS video kaydı al, monitörün solundan sağına doğru yavaşça ilerlet, görüntü akıcıysa sorun yok. Bende kullanıyorum aynı monitörü ghosting yok. Genişletmek için tıkla... FPS oyunları oynuyorum sizce monitörün ayarlar bölümündeki ayarları nasıl yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz monitörü daha yeni kurdum. tuggrraa dedi: en yukarıdaki animasyon arkasında gölge bırakarak ilerliyorsa ghosting vardır Genişletmek için tıkla... o zamansa ghosting yok teşekkür ederim.
176187 dedi: 4K60 FPS video kaydı al, monitörün solundan sağına doğru yavaşça ilerlet, görüntü akıcıysa sorun yok. Bende kullanıyorum aynı monitörü ghosting yok. Genişletmek için tıkla... FPS oyunları oynuyorum sizce monitörün ayarlar bölümündeki ayarları nasıl yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz monitörü daha yeni kurdum. tuggrraa dedi: en yukarıdaki animasyon arkasında gölge bırakarak ilerliyorsa ghosting vardır Genişletmek için tıkla... o zamansa ghosting yok teşekkür ederim.
tuggrraa Femtopat Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #5 Dali13 dedi: FPS oyunları oynuyorum sizce monitörün ayarlar bölümündeki ayarları nasıl yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz monitörü daha yeni kurdum. o zamansa ghosting yok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... çözüldü olarak işaretlersen sana zahmet sevinirim
Dali13 dedi: FPS oyunları oynuyorum sizce monitörün ayarlar bölümündeki ayarları nasıl yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz monitörü daha yeni kurdum. o zamansa ghosting yok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... çözüldü olarak işaretlersen sana zahmet sevinirim
ultraslann1905 Decapat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 1.613 Makaleler 1 Çözümler 14 8 Ağustos 2024 #6 Dali13 dedi: FPS oyunları oynuyorum sizce monitörün ayarlar bölümündeki ayarları nasıl yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz monitörü daha yeni kurdum. O zamansa ghosting yok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Gölgeleri dokuları modelleri düşükte kullanın FPS sıkıntısı varsa çözünürlükte düşürebilirsin. Ekran kartı ayarlarını performans moduna yap. Unlost FPS izlesende olur.
Dali13 dedi: FPS oyunları oynuyorum sizce monitörün ayarlar bölümündeki ayarları nasıl yapmalıyım yardımcı olabilir misiniz monitörü daha yeni kurdum. O zamansa ghosting yok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Gölgeleri dokuları modelleri düşükte kullanın FPS sıkıntısı varsa çözünürlükte düşürebilirsin. Ekran kartı ayarlarını performans moduna yap. Unlost FPS izlesende olur.
Dali13 Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #7 ultraslann1905 dedi: Gölgeleri dokuları modelleri düşükte kullanın FPS sıkıntısı varsa çözünürlükte düşürebilirsin. Ekran kartı ayarlarını performans moduna yap. Unlost FPS izlesende olur. Genişletmek için tıkla... MBR ve Adaptive Sync ayarı sizce nasıl olmalı?
ultraslann1905 dedi: Gölgeleri dokuları modelleri düşükte kullanın FPS sıkıntısı varsa çözünürlükte düşürebilirsin. Ekran kartı ayarlarını performans moduna yap. Unlost FPS izlesende olur. Genişletmek için tıkla... MBR ve Adaptive Sync ayarı sizce nasıl olmalı?
TheMinor Centipat Katılım 27 Nisan 2024 Mesajlar 510 Daha fazla Sistem Özellikleri i5 12600KF/Asus Dual RTX 4060 Tİ 8GB/16 GB 3600Mhz/Asus Prime H610m-K D4/Kingston NV2 SNV2S Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #8 tuggrraa dedi: En yukarıdaki animasyon arkasında gölge bırakarak ilerliyorsa ghosting vardır. Genişletmek için tıkla... En alttaki olabilir mi o dediğiniz yoksa en üstteki mi?
tuggrraa dedi: En yukarıdaki animasyon arkasında gölge bırakarak ilerliyorsa ghosting vardır. Genişletmek için tıkla... En alttaki olabilir mi o dediğiniz yoksa en üstteki mi?
Dali13 Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #9 Shadow Boost ve OverDrive açılmalı mı? 176187 dedi: 4K60 FPS video kaydı al, monitörün solundan sağına doğru yavaşça ilerlet, görüntü akıcıysa sorun yok. Bende kullanıyorum aynı monitörü ghosting yok. Genişletmek için tıkla... FPS oyunları oynuyorum sizce monitörün ayarlar bölümündeki MBR ve Adaptive Sync ayarı sizce nasıl olmalı? Shadow Boost ve OverDrive açılmalı mı?
Shadow Boost ve OverDrive açılmalı mı? 176187 dedi: 4K60 FPS video kaydı al, monitörün solundan sağına doğru yavaşça ilerlet, görüntü akıcıysa sorun yok. Bende kullanıyorum aynı monitörü ghosting yok. Genişletmek için tıkla... FPS oyunları oynuyorum sizce monitörün ayarlar bölümündeki MBR ve Adaptive Sync ayarı sizce nasıl olmalı? Shadow Boost ve OverDrive açılmalı mı?
tuggrraa Femtopat Katılım 27 Temmuz 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #10 Dali13 dedi: Shadow Boost ve OverDrive açılmalı mı? Genişletmek için tıkla... shadow boost u fullemeni önermem çok karanlık olur ama overdrive ı fullemen iyi olur monitorun tepki suresini en aza indirmek için Dali13 dedi: Shadow Boost ve OverDrive açılmalı mı? FPS oyunları oynuyorum sizce monitörün ayarlar bölümündeki MBR ve Adaptive Sync ayarı sizce nasıl olmalı? Shadow Boost ve OverDrive açılmalı mı? Genişletmek için tıkla... adaptive sync açmanı önermiyorum hem gerek yok hem de monitorun renkleri sürekli soluk ve canlı olacak şekilde değişip duracaktır önermiyorum
Dali13 dedi: Shadow Boost ve OverDrive açılmalı mı? Genişletmek için tıkla... shadow boost u fullemeni önermem çok karanlık olur ama overdrive ı fullemen iyi olur monitorun tepki suresini en aza indirmek için Dali13 dedi: Shadow Boost ve OverDrive açılmalı mı? FPS oyunları oynuyorum sizce monitörün ayarlar bölümündeki MBR ve Adaptive Sync ayarı sizce nasıl olmalı? Shadow Boost ve OverDrive açılmalı mı? Genişletmek için tıkla... adaptive sync açmanı önermiyorum hem gerek yok hem de monitorun renkleri sürekli soluk ve canlı olacak şekilde değişip duracaktır önermiyorum