whywouldnt? Hectopat Katılım 17 Temmuz 2018 Mesajlar 1.544 Çözümler 2 Yer Linkin Park 5 Aralık 2018 #1 Arkadaşlar yeni monitör aldım. HDMI ile de bağlasam VGA ile de bağlasam No Signal hatası alıyorum. İlk başta ekran da HDMI DVI VGA diyor, sonra No Signal hatasını alıyorum ne yapmam lazım? @GKD
Arkadaşlar yeni monitör aldım. HDMI ile de bağlasam VGA ile de bağlasam No Signal hatası alıyorum. İlk başta ekran da HDMI DVI VGA diyor, sonra No Signal hatasını alıyorum ne yapmam lazım? @GKD
TİMURİST Decapat Katılım 27 Eylül 2018 Mesajlar 184 Yer Ankara/Yenimahale Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2018 #2 Kabloları kontrol etiniz mi ? monitörün sağlam olduğundan emin misiniz ?
whywouldnt? Hectopat Katılım 17 Temmuz 2018 Mesajlar 1.544 Çözümler 2 Yer Linkin Park 5 Aralık 2018 #3 Monitör sağlam olmasa açılmazdı diye düşünüyorum, kabloları kontrol ettim.
TİMURİST Decapat Katılım 27 Eylül 2018 Mesajlar 184 Yer Ankara/Yenimahale Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2018 #4 Şu videoya bakın derim . Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şu videoya bakın derim . Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
whywouldnt? Hectopat Katılım 17 Temmuz 2018 Mesajlar 1.544 Çözümler 2 Yer Linkin Park 5 Aralık 2018 #5 Silinen üye dedi: Şu videoya bakın derim . Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bios Pilini çıkarıp takmayı düşünüyorum sağol.
Silinen üye dedi: Şu videoya bakın derim . Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bios Pilini çıkarıp takmayı düşünüyorum sağol.