grancoupe Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 743 Çözümler 1 Yer Türkiye, İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #1 Monitör GamePower Intense X20 27 İncehesap'tan GamePower Intense X20 27'' 1ms 165Hz Curved RGB Gaming Monitör - incehesap.com bunu aldım. Ölü piksel çıkarsa ne yapmalıyım? Herhangi bir çözümü var mı ve değişim yapılıyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2023
İncehesap'tan GamePower Intense X20 27'' 1ms 165Hz Curved RGB Gaming Monitör - incehesap.com bunu aldım. Ölü piksel çıkarsa ne yapmalıyım? Herhangi bir çözümü var mı ve değişim yapılıyor mu?
Paper.C Kilopat Katılım 1 Haziran 2022 Mesajlar 5.473 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #2 grancoupe dedi: İncehesap'tan GamePower Intense X20 27'' 1ms 165Hz Curved RGB Gaming Monitör - incehesap.com bunu aldım. Ölü piksel çıkarsa ne yapmalıyım? Herhangi bir çözümü var mı ve değişim yapılıyor mu? Genişletmek için tıkla... O monitörü almasaydın keşke. İade yapıp yerine bunu almanı tavsiye ederim. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
grancoupe dedi: İncehesap'tan GamePower Intense X20 27'' 1ms 165Hz Curved RGB Gaming Monitör - incehesap.com bunu aldım. Ölü piksel çıkarsa ne yapmalıyım? Herhangi bir çözümü var mı ve değişim yapılıyor mu? Genişletmek için tıkla... O monitörü almasaydın keşke. İade yapıp yerine bunu almanı tavsiye ederim. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
1 170981 Gigapat Katılım 7 Haziran 2017 Mesajlar 8.761 Çözümler 54 1 Temmuz 2023 #3 İade edeceksin yapacak bir şey yok. Keşke böyle dandik marka monitörleri almadan önce sorgulasanız böyle şeyleri...
İade edeceksin yapacak bir şey yok. Keşke böyle dandik marka monitörleri almadan önce sorgulasanız böyle şeyleri...
AçkapıyıGardiyan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 2.490 Makaleler 1 Çözümler 3 1 Temmuz 2023 #4 0 ölü piksel garantisi varmış da keşke başka monitör alsaydın.
arandur Hectopat Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 7.962 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #5 Ölü pixel sayısına göre sıkıntı yapabilirler ama asıl sorun o monitör. Çok kötü..
SelimTP Hectopat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 1.352 Çözümler 2 Yer Kocaeli, başiskele Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #6 grancoupe dedi: İncehesap'tan GamePower Intense X20 27'' 1ms 165Hz Curved RGB Gaming Monitör - incehesap.com bunu aldım. Ölü piksel çıkarsa ne yapmalıyım? Herhangi bir çözümü var mı ve değişim yapılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Bazı firmalar ilk ölü pikselde garanti sunuyor ama siz bu monitörü ölü piksel çıksada çıkmasada iade edin.
grancoupe dedi: İncehesap'tan GamePower Intense X20 27'' 1ms 165Hz Curved RGB Gaming Monitör - incehesap.com bunu aldım. Ölü piksel çıkarsa ne yapmalıyım? Herhangi bir çözümü var mı ve değişim yapılıyor mu? Genişletmek için tıkla... Bazı firmalar ilk ölü pikselde garanti sunuyor ama siz bu monitörü ölü piksel çıksada çıkmasada iade edin.
AykutKoc Picopat Katılım 28 Şubat 2023 Mesajlar 330 Çözümler 5 1 Temmuz 2023 #7 5-6 taneye kadar ses çıkaramıyorsun malesef.
grancoupe Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 743 Çözümler 1 Yer Türkiye, İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #8 SelimTP dedi: Bazı firmalar ilk ölü pikselde garanti sunuyor ama siz bu monitörü ölü piksel çıksada çıkmasada iade edin. Genişletmek için tıkla... neden iade edeyim
SelimTP dedi: Bazı firmalar ilk ölü pikselde garanti sunuyor ama siz bu monitörü ölü piksel çıksada çıkmasada iade edin. Genişletmek için tıkla... neden iade edeyim
SelimTP Hectopat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 1.352 Çözümler 2 Yer Kocaeli, başiskele Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #9 grancoupe dedi: Neden iade edeyim. Genişletmek için tıkla... Dandik monitör.
grancoupe Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 743 Çözümler 1 Yer Türkiye, İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2023 #10 SelimTP dedi: Dandik monitör. Genişletmek için tıkla... kötü yorumu yok ama, ve gamepower monitörlerini beğeniyorum, ips olsa güzel olurdu ama yine de fena değil bence, curved ve 27 inç olması benim için bir sıkıntı değil
SelimTP dedi: Dandik monitör. Genişletmek için tıkla... kötü yorumu yok ama, ve gamepower monitörlerini beğeniyorum, ips olsa güzel olurdu ama yine de fena değil bence, curved ve 27 inç olması benim için bir sıkıntı değil