R RioTKraTos Femtopat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #1 Şu an monitör aldığım fiyattan 2K daha pahalı. İade edersem tekrar alamam. Ölü piksel de çok rahatsız etmiyor. Sıkıntı yaratır mı ileride ölü piksel yayılır mı?
Şu an monitör aldığım fiyattan 2K daha pahalı. İade edersem tekrar alamam. Ölü piksel de çok rahatsız etmiyor. Sıkıntı yaratır mı ileride ölü piksel yayılır mı?
Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.077 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #2 İade et çoğalabiliyorlar.
Yagami_Light07 Hectopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 2.592 Çözümler 4 Yer İzmir-Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 7 3700x RTX 3070 16 GB Ram X570 Anakart Cinsiyet Erkek Meslek Hukuk Okuyor 2/4 6 Eylül 2023 #3 İade et derim öyle bir hakkın var ise. Genelde daha da artarlar. Ayrıca hangi modeli aldın? Yeni almak isteyenlere ön ayak olsun.
İade et derim öyle bir hakkın var ise. Genelde daha da artarlar. Ayrıca hangi modeli aldın? Yeni almak isteyenlere ön ayak olsun.
AmedeusB Megapat Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 771 Çözümler 7 6 Eylül 2023 #4 Kaç tane var ölü piksel, iade edip yenisini al fiyat farkı ödememen gerek.
ktskn Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 1.625 Çözümler 2 6 Eylül 2023 #5 İlerde çoğalabilir aniden. Bir anda dikey veya yatay çizgiler halinde monitörde çizgiler olur.
R RioTKraTos Femtopat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #6 Yagami_Light07 dedi: İade et derim öyle bir hakkın var ise. Genelde daha da artarlar. Ayrıca hangi modeli aldın? Yeni almak isteyenlere ön ayak olsun. Genişletmek için tıkla... Viewsonic vx2418c AmedeusB dedi: Kaç tane var ölü piksel, iade edip yenisini al fiyat farkı ödememen gerek. Genişletmek için tıkla... 1 tane ve belli olmuyor bile sağ en üst. ktskn dedi: İlerde çoğalabilir aniden. Bir anda dikey veya yatay çizgiler halinde monitörde çizgiler olur. Genişletmek için tıkla... 2 yıl garanti var zaten öyle bir şey olursa iade ederim AmedeusB dedi: Kaç tane var ölü piksel, iade edip yenisini al fiyat farkı ödememen gerek. Genişletmek için tıkla... 1 tane ve belli olmuyor bile sağ en üst. ktskn dedi: İlerde çoğalabilir aniden. Bir anda dikey veya yatay çizgiler halinde monitörde çizgiler olur. Genişletmek için tıkla... 2 yıl garanti var zaten öyle bir şey olursa iade ederim Kamtasya dedi: İade et çoğalabiliyorlar. Genişletmek için tıkla... %kaç ihtimalle şu an beni rahatsız etmediğinden kullanabilirim
Yagami_Light07 dedi: İade et derim öyle bir hakkın var ise. Genelde daha da artarlar. Ayrıca hangi modeli aldın? Yeni almak isteyenlere ön ayak olsun. Genişletmek için tıkla... Viewsonic vx2418c AmedeusB dedi: Kaç tane var ölü piksel, iade edip yenisini al fiyat farkı ödememen gerek. Genişletmek için tıkla... 1 tane ve belli olmuyor bile sağ en üst. ktskn dedi: İlerde çoğalabilir aniden. Bir anda dikey veya yatay çizgiler halinde monitörde çizgiler olur. Genişletmek için tıkla... 2 yıl garanti var zaten öyle bir şey olursa iade ederim AmedeusB dedi: Kaç tane var ölü piksel, iade edip yenisini al fiyat farkı ödememen gerek. Genişletmek için tıkla... 1 tane ve belli olmuyor bile sağ en üst. ktskn dedi: İlerde çoğalabilir aniden. Bir anda dikey veya yatay çizgiler halinde monitörde çizgiler olur. Genişletmek için tıkla... 2 yıl garanti var zaten öyle bir şey olursa iade ederim Kamtasya dedi: İade et çoğalabiliyorlar. Genişletmek için tıkla... %kaç ihtimalle şu an beni rahatsız etmediğinden kullanabilirim
Kamtasya Hectopat Katılım 30 Mayıs 2022 Mesajlar 2.077 Makaleler 1 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #7 RioTKraTos dedi: ViewSonic VX2418C. 1 tane ve belli olmuyor bile sağ en üst. 2 yıl garanti var zaten öyle bir şey olursa iade ederim. 1 tane ve belli olmuyor bile sağ en üst. 2 yıl garanti var zaten öyle bir şey olursa iade ederim. %Kaç ihtimalle şu an beni rahatsız etmediğinden kullanabilirim. Genişletmek için tıkla... Riske atmaya değmez dostum.
RioTKraTos dedi: ViewSonic VX2418C. 1 tane ve belli olmuyor bile sağ en üst. 2 yıl garanti var zaten öyle bir şey olursa iade ederim. 1 tane ve belli olmuyor bile sağ en üst. 2 yıl garanti var zaten öyle bir şey olursa iade ederim. %Kaç ihtimalle şu an beni rahatsız etmediğinden kullanabilirim. Genişletmek için tıkla... Riske atmaya değmez dostum.
ktskn Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 1.625 Çözümler 2 6 Eylül 2023 #8 Kamtasya dedi: Riske atmaya değmez dostum. Genişletmek için tıkla... Evet. İade et bence.