vaz3 Picopat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 36 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2024 #1 Monitörün üst tarafı daha parlak cansız renkler, alt tarafı daha koyu dolgun renkler veriyor. ASUS marka monitör almıştım aynı problem vardı onu iade ettim daha sonra farklı bir monitör aldım bu da aynı şekilde, panel tipi IPS neden acaba?
Monitörün üst tarafı daha parlak cansız renkler, alt tarafı daha koyu dolgun renkler veriyor. ASUS marka monitör almıştım aynı problem vardı onu iade ettim daha sonra farklı bir monitör aldım bu da aynı şekilde, panel tipi IPS neden acaba?
İ. Akın Şanlı Centipat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran kartı Asus Tuf Gaming RTX 3060 ti 12 GB CPU: İ5 12600 Ram: 16 GB DDR4 SSD: Samsung 980 evo 512 GB Monitör: Lenovo legion 27 inç 280 hz 0.5 ms Klavye: Msı vigor tkl Mouse: Razer Cobra Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Haziran 2024 #2 Monitörün driveri varsa indirmeyi dene ekran kartını sıfırla ekran kartı sürücüleri ayarlari ile alakalı olabilir veya windowsun ekranayarları ile alakalı olabilir Artı 0 Eksi
Monitörün driveri varsa indirmeyi dene ekran kartını sıfırla ekran kartı sürücüleri ayarlari ile alakalı olabilir veya windowsun ekranayarları ile alakalı olabilir
KS KS vaz3 Picopat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 36 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2024 #3 İ. Akın Şanlı dedi: Monitörün driveri varsa indirmeyi dene ekran kartını sıfırla ekran kartı sürücüleri ayarlari ile alakalı olabilir veya windowsun ekranayarları ile alakalı olabilir Genişletmek için tıkla... Başka pc de denedim aynı, sorun monitörde ama bi önceki asusda aynıysı bu aoc marka buda aynı Artı 0 Eksi
İ. Akın Şanlı dedi: Monitörün driveri varsa indirmeyi dene ekran kartını sıfırla ekran kartı sürücüleri ayarlari ile alakalı olabilir veya windowsun ekranayarları ile alakalı olabilir Genişletmek için tıkla... Başka pc de denedim aynı, sorun monitörde ama bi önceki asusda aynıysı bu aoc marka buda aynı