Yeni alınan MSI 2K 144 Hz monitör sorunları

Enes Özdoğru

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba monitörüm MSI 27 inç 2K 144 Hz olan modeli, ekran kartım RTX 2070, işlemcim Ryzen 5 3600.
Sorunum şu bazen bir klasör açıyorum ve ekran yenileniyor gibi oluyor hızlı hızlı sonra düzeliyor. Yenileme yapıyor HZ gibi, bir de videolarda mesela 2 numaralı videoda CS'deki tavana bakın, 1 numaralı videoda ise adamın belindeki gölgenin çizgisine bakın sizce sorun var mı? Acaba Windows 10 ile alakalı mı?

1. Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2. Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bakın mesela mystic light programını açınca eran titriyor aşağı alınca düzeliyor bu bazı klasörleri açıncada yapıyor oyunlarda falan yapmıyor,videoda mystic lightı kapayıncada titriyor gibi görünüyor ama gerçekte yapmıyor sadece mystic light programı ekrandayken ve bazı klasörler ekrandayken aynı şekilde,titriyor.Çok garip birşey ürünü iade etme hakkım var 15 gün içinde fakat çok garip birşey lütfen akıl verin ya.

video 5:

video 4 de ise sadece arabanın plaka çizgilerine bakın ekran titriyo gibi ama o videodan kaynaklı,plaka çizgileri garip

video 4:

mystic light kullanmıyorum açıkçası. gaming app gibi uygulamaları da kaldırmanı öneririm. Diğer videoda plakada bir şey göremiyorum.

Bana monitörde bir sorun yokmuş gibi göründü. Yine de siz bilirsiniz.

bilemiyorum ya belkide ben çok pimpirikliyim şu 15 gün içinde iade hakkımdan dolayı galiba sonradan sıkıntı çıkar ve iade edemem diye korkar oldum,herkese zaman ayırıp cevap verdiği için teşekkür ediyorum.Fakat farklı yorumları olan olursa yinede konu hala aktif kalsın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı