Rixev Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 298 Çözümler 2 8 Aralık 2023 #1 Bilgisayari actigimda soyle bir yazi aliyorum. Dosya Ekleri 20231208_224348.jpg 87,9 KB · Görüntüleme: 47
tristessehivernale Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.010 Makaleler 63 Çözümler 170 8 Aralık 2023 #2 FreeDOS ise normal. Artı 0 Eksi
Chewyq Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 401 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #3 Rixev dedi: Bilgisayari actigimda soyle bir yazi aliyorum. Genişletmek için tıkla... diskiniz BIOS'ta gözüküyor mu? Pardon freedosmuş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et yardımcı olucaktır. Artı 0 Eksi
Rixev dedi: Bilgisayari actigimda soyle bir yazi aliyorum. Genişletmek için tıkla... diskiniz BIOS'ta gözüküyor mu? Pardon freedosmuş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et yardımcı olucaktır.
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.855 Çözümler 175 8 Aralık 2023 #4 Windows yüklü mü? Artı 0 Eksi
KS KS Rixev Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 298 Çözümler 2 8 Aralık 2023 #5 tristessehivernale dedi: FreeDOS ise normal. Genişletmek için tıkla... Freedos evet o ne demek oluyor Artı 0 Eksi
tristessehivernale dedi: FreeDOS ise normal. Genişletmek için tıkla... Freedos evet o ne demek oluyor
Ali Güngör Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü Yönetici Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 22 Haziran 2011 Mesajlar 62.725 Makaleler 2 Çözümler 28 Yer İstanbul Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat Profil Kapağı 1523300036 8 Aralık 2023 #6 Sistemde Windows yüklü değildir, şu rehberi izleyip kurabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 1 Eksi
Sistemde Windows yüklü değildir, şu rehberi izleyip kurabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Chewyq Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 401 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #7 Rixev dedi: FreeDOS eve o ne demek oluyor. Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi bulunmuyor demek. Kendiniz Windows'u flasha yazdırıp flashtan boot edip kurulum yapacaksınız. Yukarıda rehber mevcut. Artı 0 Eksi
Rixev dedi: FreeDOS eve o ne demek oluyor. Genişletmek için tıkla... İşletim sistemi bulunmuyor demek. Kendiniz Windows'u flasha yazdırıp flashtan boot edip kurulum yapacaksınız. Yukarıda rehber mevcut.