zeldany Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 865 Çözümler 7 5 Ağustos 2024 #11 ÇAĞATAY TORUN dedi: Retail yazdın niye etkinleştirme istesin ki? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Retail yazıyor fakat deneme sürümü olduğu için olabilir, sordum windows almanız gerekiyor dediler.
ÇAĞATAY TORUN dedi: Retail yazdın niye etkinleştirme istesin ki? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Retail yazıyor fakat deneme sürümü olduğu için olabilir, sordum windows almanız gerekiyor dediler.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.145 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #12 CMD'yi açıp. Kod:Panoya kopyala slmgr /dli slmgr /dlv Yazarak kontrol eder misin anahtarın durumunu.
zeldany Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 865 Çözümler 7 5 Ağustos 2024 #13 ÇAĞATAY TORUN dedi: CMD'yi açıp. Kod:Panoya kopyala slmgr /dli slmgr /dlv Yazarak kontrol eder misin anahtarın durumunu. Genişletmek için tıkla... Ettim hocam retail yazıyor.
ÇAĞATAY TORUN dedi: CMD'yi açıp. Kod:Panoya kopyala slmgr /dli slmgr /dlv Yazarak kontrol eder misin anahtarın durumunu. Genişletmek için tıkla... Ettim hocam retail yazıyor.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.145 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #14 O zaman çok ilginç, etkinleştirme istememesi lazım.
zeldany Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 865 Çözümler 7 5 Ağustos 2024 #15 ÇAĞATAY TORUN dedi: O zaman çok ilginç, etkinleştirme istememesi lazım. Genişletmek için tıkla... Lisans durumu bildirim olarak gösteriyor.
ÇAĞATAY TORUN dedi: O zaman çok ilginç, etkinleştirme istememesi lazım. Genişletmek için tıkla... Lisans durumu bildirim olarak gösteriyor.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.145 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #16 Bildirim ise o etkinleştirme değil lisans durumunu gösteriyordur. Resim atma imkanın varsa at.
zeldany Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 865 Çözümler 7 5 Ağustos 2024 #17 ÇAĞATAY TORUN dedi: Bildirim ise o etkinleştirme değil lisans durumunu gösteriyordur. Resim atma imkanın varsa at. Genişletmek için tıkla... Bi bakın hocam. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-08-05 125856.png 4,8 KB · Görüntüleme: 17
ÇAĞATAY TORUN dedi: Bildirim ise o etkinleştirme değil lisans durumunu gösteriyordur. Resim atma imkanın varsa at. Genişletmek için tıkla... Bi bakın hocam.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.145 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #18 Etkinleştirme görünmüyor, lisanslı yazması gerekiyordu. Anlaşıldı, key alman gerekecek.
zeldany Decapat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 865 Çözümler 7 5 Ağustos 2024 #19 ÇAĞATAY TORUN dedi: Etkinleştirme görünmüyor, lisanslı yazması gerekiyordu. Anlaşıldı, key alman gerekecek. Genişletmek için tıkla... OEM key alıyorum o halde hocam.
ÇAĞATAY TORUN dedi: Etkinleştirme görünmüyor, lisanslı yazması gerekiyordu. Anlaşıldı, key alman gerekecek. Genişletmek için tıkla... OEM key alıyorum o halde hocam.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.145 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #20 Bence Retail alman daha yerinde karar olur. Çünkü yarın başka bir PC almak istediğinde Retail'i kullanabilirsin ama OEM'i kullanamazsın.
Bence Retail alman daha yerinde karar olur. Çünkü yarın başka bir PC almak istediğinde Retail'i kullanabilirsin ama OEM'i kullanamazsın.