Merhaba, dün akşam PNY CS900 240 GB bir SSD taktım bilgisayarıma, sadece temiz kurulum ile Windows 10 kurup sürücüler ve tarayıcı, Discord gibi birkaç tane program yükledim. Toplamda 84 GB veri yazdırmışım ve 8 saat çalışmış fakat CrystalDiskInfo ve SSD'nin kendi yazılımında sağlık %99 görünüyor, bu kadar hızlı düşmesi normal mi? Windows kurulumuna başlamadan önce 3-4 kere güç kesintisi yaşanmıştı bunun da bir etkisi olabilir mi?
PNY SATA arayüzüne bağlanan SSD'lerinizi kontrol etmek için bir yazılım. Bu yazılımla SSD'lerinizin sağlığını, SMART değerlerini, Secure Erase işlemini, optimizasyon işlemini ve Firmware güncelleme işlemini yapabilirsiniz. Programın oldukça sade...
PNY SATA arayüzüne bağlanan SSD'lerinizi kontrol etmek için bir yazılım. Bu yazılımla SSD'lerinizin sağlığını, SMART değerlerini, Secure Erase işlemini, optimizasyon işlemini ve Firmware güncelleme işlemini yapabilirsiniz. Programın oldukça sade...
bende model adı, seri no falan gözükmüyor. sadece ssd nin kapasitesini görüyor program. acaba benim ssd de mi bir problem var, yoksa programla alakalı bir durum mu? çünkü programın linkinin olduğu konudaki örnek resimde de aynı.