Yeni alınan POCO F4 açılmıyor

NoName22

Hectopat
Az önce geldi kargodan ama açılmıyor bu. Şarja taktım şarj simgesi filan da çıkmıyor. Hiçbir tepki vermiyor. Niye böyle? Bir sorun mu var?

1 saat kadar şarjda bırakın açılmazsa iade edin

Sarja bıraktım da 5 dakika sonra bir sarj simgesi geldi ama geri gitti. Şimdi sarjda ama ısınması normal mi? İlk olduğu için mi böyle? Ortalama bir ısınması var şuan...
normal batarya ilk defa oluyor telefon dolduğunda full dolsun sonra full bitirin

Ben de F4 aldım. Aldığımda elektrikler yoktu 10 w powebank ile şarja taktım ve 10 dk sonra simge geldi açıldı. Ayrıca ısınmadı da garip. Nereden satın aldınız?

Sarja bıraktım da 5 dakika sonra bir şarj simgesi geldi ama geri gitti. Şimdi şarjda ama ısınması normal mi? İlk olduğu için mi böyle? Ortalama bir ısınması var şu an...

Normal 1 saat kadar şarjda bırak büyük ihtimal açılacaktır

Ben de F4 aldım. Aldığımda elektrikler yoktu 10 w powebank ile şarja taktım ve 10 dk sonra simge geldi açıldı. Ayrıca ısınmadı da garip. Nereden satın aldınız?
Kendi sitesinden aldım. İlkinde normal diye çok üzerinde durmadım ısınmasının. 1 saat kadar tuttum sarjda ısınma sorunu şuan yok neyseki ama tekrar sarj ettiğimde olmaz umarım. 67 w sarj makinesi ile sarj ettim
Normal 1 saat kadar şarjda bırak büyük ihtimal açılacaktır
Evet teşekkür ederim açıldı. Sıkıntı var sandım ama yokmuş... Açtım kullanıyorum şimdi

normal batarya ilk defa oluyor telefon dolduğunda full dolsun sonra full bitirin
Tamam teşekkür ederim sonuna kadar kullanacağım ilkinde o halde

Hayırlı olsun. Hızın tadını çıkarın . Pubg de 60 FPS olsa da oynayacaksanız New state mobile da 90 FPS oynatıyor. New state de pubg nin oyunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…