E Emir.ps5 Centipat Katılım 10 Mayıs 2024 Mesajlar 121 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #1 1, 5 ay önce PS5 Slim aldım. Son bugün oyun oynarken nedense çok fazla ısındı ve ses çıkardı. Sizce ne olmuştur nedendir?
1, 5 ay önce PS5 Slim aldım. Son bugün oyun oynarken nedense çok fazla ısındı ve ses çıkardı. Sizce ne olmuştur nedendir?
İsmail Evece Decapat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 2.607 Makaleler 1 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #2 Ne oynadığına bağlı. Cyberpunk açmışsan ısınacak tabii ki.
E Emir.ps5 Centipat Katılım 10 Mayıs 2024 Mesajlar 121 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #3 İsmail Evece dedi: Ne oynadığına bağlı. Cyberpunk açmışsan ısınacak tabii ki. Genişletmek için tıkla... Valorant oynadım, dün 6 saat bugün sabah 5 saat. Yarım saat önce de girdim daha 1 el yeni bitmişti. Çok ses geldi ve isindi. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2024
İsmail Evece dedi: Ne oynadığına bağlı. Cyberpunk açmışsan ısınacak tabii ki. Genişletmek için tıkla... Valorant oynadım, dün 6 saat bugün sabah 5 saat. Yarım saat önce de girdim daha 1 el yeni bitmişti. Çok ses geldi ve isindi.
IV.MURAT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 16-n0003nt R7 6800H RTX3060 16GB DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Esnaf 19 Haziran 2024 #4 Emir.ps5 dedi: 1, 5 ay önce PS5 Slim aldım. Son bugün oyun oynarken nedense çok fazla ısındı ve ses çıkardı. Sizce ne olmuştur nedendir? Genişletmek için tıkla... Slim modeller her zaman soğutma konusunda zaafiyetlidir zaten. Bir sorun çıkartmadığı sürece dert edilecek bir şey yok.
Emir.ps5 dedi: 1, 5 ay önce PS5 Slim aldım. Son bugün oyun oynarken nedense çok fazla ısındı ve ses çıkardı. Sizce ne olmuştur nedendir? Genişletmek için tıkla... Slim modeller her zaman soğutma konusunda zaafiyetlidir zaten. Bir sorun çıkartmadığı sürece dert edilecek bir şey yok.
E Emir.ps5 Centipat Katılım 10 Mayıs 2024 Mesajlar 121 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #5 IV.MURAT dedi: Slim modeller her zaman soğutma konusunda zaafiyetlidir zaten. Bir sorun çıkartmadığı sürece dert edilecek bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Yani bir şey olmaz mı diyorsunuz? Ben bir şey olur, bozulur falan diye korkuyorum da. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Haziran 2024
IV.MURAT dedi: Slim modeller her zaman soğutma konusunda zaafiyetlidir zaten. Bir sorun çıkartmadığı sürece dert edilecek bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Yani bir şey olmaz mı diyorsunuz? Ben bir şey olur, bozulur falan diye korkuyorum da.
IV.MURAT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 16-n0003nt R7 6800H RTX3060 16GB DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Esnaf 19 Haziran 2024 #6 Emir.ps5 dedi: Yani bir şey olmaz mı diyorsunuz? Ben bir şey olur, bozulur falan diye korkuyorum da. Genişletmek için tıkla... Eskilerde sorun vardı da yenilerde hepsi çözüldü. Laptop gibi düşünün, sıcaklık yüksek olsa da bir problrm olmaz.
Emir.ps5 dedi: Yani bir şey olmaz mı diyorsunuz? Ben bir şey olur, bozulur falan diye korkuyorum da. Genişletmek için tıkla... Eskilerde sorun vardı da yenilerde hepsi çözüldü. Laptop gibi düşünün, sıcaklık yüksek olsa da bir problrm olmaz.
E Emir.ps5 Centipat Katılım 10 Mayıs 2024 Mesajlar 121 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #7 IV.MURAT dedi: Eskilerde sorun vardı da yenilerde hepsi çözüldü. Laptop gibi düşünün, sıcaklık yüksek olsa da bir probilirim olmaz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim, bende bozulur diye korkuyordum. Annem hediye almıştı bir şey olsa çok üzülürdüm.
IV.MURAT dedi: Eskilerde sorun vardı da yenilerde hepsi çözüldü. Laptop gibi düşünün, sıcaklık yüksek olsa da bir probilirim olmaz. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim, bende bozulur diye korkuyordum. Annem hediye almıştı bir şey olsa çok üzülürdüm.
johnsoapmactavish Centipat Katılım 30 Mayıs 2024 Mesajlar 290 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #8 Emir.ps5 dedi: Çok teşekkür ederim, bende bozulur diye korkuyordum. Annem hediye almıştı bir şey olsa çok üzülürdüm. Genişletmek için tıkla... Hocam bende de var ben PS4 ü çalışırken de gördüm. Bence bizim cihazlar onların yanında ısı ve ses konusunda çok üstunler. Oyunlarda sorun olmadığı sürece bence sorun yok.
Emir.ps5 dedi: Çok teşekkür ederim, bende bozulur diye korkuyordum. Annem hediye almıştı bir şey olsa çok üzülürdüm. Genişletmek için tıkla... Hocam bende de var ben PS4 ü çalışırken de gördüm. Bence bizim cihazlar onların yanında ısı ve ses konusunda çok üstunler. Oyunlarda sorun olmadığı sürece bence sorun yok.