Ne oynadığına bağlı. Cyberpunk açmışsan ısınacak tabii ki.
Slim modeller her zaman soğutma konusunda zaafiyetlidir zaten. Bir sorun çıkartmadığı sürece dert edilecek bir şey yok.1, 5 ay önce PS5 Slim aldım. Son bugün oyun oynarken nedense çok fazla ısındı ve ses çıkardı. Sizce ne olmuştur nedendir?
Slim modeller her zaman soğutma konusunda zaafiyetlidir zaten. Bir sorun çıkartmadığı sürece dert edilecek bir şey yok.
Eskilerde sorun vardı da yenilerde hepsi çözüldü. Laptop gibi düşünün, sıcaklık yüksek olsa da bir problrm olmaz.Yani bir şey olmaz mı diyorsunuz? Ben bir şey olur, bozulur falan diye korkuyorum da.
Eskilerde sorun vardı da yenilerde hepsi çözüldü. Laptop gibi düşünün, sıcaklık yüksek olsa da bir probilirim olmaz.
Hocam bende de var ben PS4 ü çalışırken de gördüm. Bence bizim cihazlar onların yanında ısı ve ses konusunda çok üstunler. Oyunlarda sorun olmadığı sürece bence sorun yok.Çok teşekkür ederim, bende bozulur diye korkuyordum. Annem hediye almıştı bir şey olsa çok üzülürdüm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.