K kptankorku Kilopat Katılım 9 Kasım 2013 Mesajlar 53 25 Ağustos 2019 #1 Arkadaşlar yeni PSU aldım fakat bir türlü çalışmadı, ben mi çalıştırmadım anlamadım, kısa devre ile de PC'siz denedim olmadı. Nasıl çalıştırabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ağustos 2019
Arkadaşlar yeni PSU aldım fakat bir türlü çalışmadı, ben mi çalıştırmadım anlamadım, kısa devre ile de PC'siz denedim olmadı. Nasıl çalıştırabilirim?
dansemacabre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 3.718 Makaleler 4 Çözümler 14 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yükseklisans 25 Ağustos 2019 #2 kptankorku dedi: Arkadaşlar yeni PSU aldım fakat bir türlü çalışmadı, ben mi çalıştırmadım anlamadım, kısa devre ile de PC'siz denedim olmadı. Nasıl çalıştırabilirim? Genişletmek için tıkla... Geri iade ederek. Anakart bağlantısını doğru yaptığınızdan eminseniz tabii.
kptankorku dedi: Arkadaşlar yeni PSU aldım fakat bir türlü çalışmadı, ben mi çalıştırmadım anlamadım, kısa devre ile de PC'siz denedim olmadı. Nasıl çalıştırabilirim? Genişletmek için tıkla... Geri iade ederek. Anakart bağlantısını doğru yaptığınızdan eminseniz tabii.